![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentium 4 540J Έχω 1 του εκείνα για πώληση CPU μόνο ![]() PayPal ΜΟΝΟ---FREE SHIPPING € 30 Heatsinks γραμματόσημα διατίθενται πολύ αλλά δεν είναι ελεύθερος αν το κάνετε ![]() ITEM ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Τι το καλύτερο για αυτή τη μητρική πλακέτα για να τρέχει;; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μήπως δεν είναι το θέμα, κάθε Intel Socket LGA775 σκάφους. Αφού είπε ότι υπάρχει το παλιό "Anythings τόσο καλό όσο είναι χειρότερη" Θεωρητικά, αυτό μπορεί να ισχύει και για τους υπολογιστές, σε κάποιο βαθμό, ώστε δεν Theres χρήση έχοντας κατάσταση της τέχνης 4 x 4GB μνήμης RAM που πρέπει οπωσδήποτε να είναι υδρόψυκτο είτε 'll την τήξη του πάγου, το οποίο έχετε τότε overclocked έως 500% Αν πρόκειται να το θέσω με έναν επεξεργαστή που δεν χρειάζεται καν ανεμιστήρα για την heatsink είναι τόσο παλιά. Ένα παράδειγμα θα ήταν πιο λογικό να εγκαταστήσετε 4GB μνήμης RAM ή περισσότερο χωρίς να έχουν OS x64 (x86 μόνο αναγνωρίζει έως 3,5 περίπου)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Οχι, δεν πρόκειται να λειτουργήσει σε οποιαδήποτε Socket 775 σκάφους. Αλλά δεν έχει σημασία - αυτή είναι μια καλή συμφωνία για αυτούς που χρειάζονται αντικατάσταση, αλλά δεν αξίζει για την αγορά ενός σκάφους.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Δεν έχει πραγματικά μια απάντηση, η οποία θα λειτουργεί συμβούλιο για παρακαλώ;; |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Τι Carbon έλεγα είναι ότι δεδομένου ότι η παλιά CPU δεν αξίζει η επένδυση σε ένα νέο κομμάτι στ kit μόνο έτσι μπορείτε να εκτελέσετε ένα παλιό κομμάτι του πακέτου. Πρέπει να είχε πολύ πιο εύκολο αν σας είπε τι του σκάφους σας χρησιμοποιώντας τότε μπορούμε να πούμε αν είμαστε ή δεν συμβιβάζονται.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Θέση πωλείται σε όλες τις περιπτώσεις, θα πρέπει να έχει Pentium D 640 3.2Ghz και E2220 2.4Ghz διπλού πυρήνα για πώληση σύντομα όμως
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αυτά έρχονται σε πώληση ακόμα Κοινωνικής;
|
| |||
| |||
| Να κάνω ακόμα, αλλά δεν έχουν τους για πώληση ακόμα, πολύ απασχολημένοι αυτές τις μέρες, να το επίκλισης να παίζει με τους lol
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |