![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentium 4 540J Van 1 ezek eladó CPU csak ![]() PayPal CSAK---FREE SHIPPING 30 € Heatsinks elérhető postaköltséget is, de nem szabad, ha nem ![]() ITEM ELKELT
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Mi a legjobb alaplap, hogy ezt a futtatni? |
|
| |||
| |||
| Nem igazán számít, az Intel LGA775 Socket fórumon. Miután azt mondta, hogy ott van a régi "Anythings csak annyira jó, hogy a legrosszabb" elmélet, ez lehet igaz a számítógép egy bizonyos mértékig, hogy ott nem használnak, amelyek között a korszerű 4 x 4GB RAM, hogy feltétlenül el kell Vízhűtéses, vagy "LL olvad, amely már akkor overclocked, hogy 500% Ha megy, hogy ez a CPU, hogy nem is kell a ventilátor a hűtőborda annyira öreg. Egy értelmes példa lehet telepítése 4GB RAM vagy több, anélkül, hogy egy 64 bites operációs rendszer (x86 csak elismeri, hogy durván 3,5) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem, ez nem fog működni minden Socket 775 hajón. De ez nem számít - ez egy jó üzlet azoknak, akiknek szükségük van a csere, de nem éri meg vásárolni testület.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nem igazán a választ, amelyet hajón fog munkát kérem? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Mi Carbon azt mondta, hogy látta, mivel egy régi CPU nem éri meg befektetni egy új darab F-készletet csak így lehet futtatni egy régi darab kit. Ez lesz sokkal könnyebb, ha azt mondtad, hogy milyen fórumon Ön használja, akkor azt mondhatjuk, hogy ők kompatibilis, vagy sem. |
|
| |||
| |||
| Tétel eladott Mindegy, majd a Pentium D 640 3,2 GHz és 2,4 GHz-es kétmagos E2220 eladó hamar bár
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezek kerül értékesítésre Szociális még?
|
| |||
| |||
| Én még őket, de nem eladó mégis, ezekben a napokban nagyon elfoglalt, vidám kap körül játszott velük lol
__________________ www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() |