![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentium 4 540J יש לי 1 של אלה למכירה מעבד בלבד ![]() PAYPAL בלבד---משלוח חינם 30 € Heatsinks דמי כניסה, אבל גם היא לא בחינם אם אתה עושה ![]() ITEM נמכר
|
| |||
| |||
| מה את לוח האם הכי טוב זה לרוץ על?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם באמת לא משנה, כל אינטל Socket LGA775 Board. לאחר אמר שיש הישן "Anythings רק טוב כמו זה הכי גרוע" בתיאוריה, זה יכול להיות נכון עבור מחשבים במידה מסוימת, לכן אין טעם theres נתקל המדינה של אמנות 4 x 4GB ראם כי בהחלט יש מים, או מקורר 'll לההמס, שאליו overclocked עד אז 500% אם אתה הולך לשים את זה עם מעבד כי אינו צריך אפילו אוהד heatsink על זה כל כך ישן. דוגמה יותר הגיונית יהיה להתקין 4GB או יותר ראם מבלי x64 של מערכת ההפעלה (x86 מזהה רק עד 3.5 בערך)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא, זה לא יעבוד בכל Socket 775 הלוח. אבל זה לא משנה - זה עסקה טובה למי צריך תחליף, אבל זה לא שווה לקנות לוח ל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ציטוט:
לא ממש תשובה, בו לוח האם זה עובד ב בבקשה? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| מה Carbon אמר כי הוא רואה כפי שהיא ישנה CPU זה לא שווה להשקיע חדשה חתיכת F Kit רק כדי שתוכל להריץ ישנה חתיכת Kit. זה יהיה הרבה יותר קל אם מה שאתה אומר אתה משתמש Board אז נוכל לומר אם הם תואמים או לא.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| פריט נמכר בכל מקרה, יהיה לך Pentium D 640 3.2Ghz ו E2220 2.4Ghz DUAL CORE למכירה בקרוב למרות
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אלה מגיעים ל מכירה עדיין חברתי?
|
| |||
| |||
| אני עדיין צריך לעשות אותם אבל עדיין לא למכירה, עסוק מאוד בימים אלו, צביעות לטיל כדי לשחק איתם LOL
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 365W PSU מספיק כוח עבור פנטיום 4 3.2Ghz + תוספות? | thork | מקרים & ספקי כוח | 2 | 9th פברואר 2009 16:26 |
| פנטיום | SgtBillcoJD | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | 19th נובמבר 2007 05:46 |
| Overclock פנטיום 1 | אני לא משתמש במחשבים | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 31 יולי 2007 12:55 |
| שדרוג מ א ז פנטיום | Unbreakable926 | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | עד ה -30 בחודש יולי 2007 15:09 |
| מחשב - פנטיום 4 D ליבה כפולה או פנטיום ליבה Duo | Hybr! ד | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 23 אוקטובר 2006 01:57 |
| שרשרת כלים | |
| |