![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentium 4 540J Man ir 1 šie pārdošanai CPU tikai ![]() PAYPAL ONLY---FREE SHIPPING 30 € Pāraidīšanas elementi ir pieejami pārāk bet pastmarkas nav brīva, ja jūs ![]() ITEM PĀRDOD
|
| |||
| |||
| Kas vislabāk mātesplates, lai tas darbojas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav īsti jautājumu, Intel Socket LGA775 kuģa. Ņemot teikt, ka veco "Anythings tikai tik laba, cik tas ir sliktākais" Teorētiski tas var būt taisnība, datoriem, lai zināmā mērā tā theres nekādas jēgas, kam stāvokli art 4 x 4GB ram ka absolūti jābūt ūdens dzesēšanu vai tas "ll kausēt, kuru jūs esat tam overclocked līdz 500% Ja jūs esat gatavojas nodot to ar CPU, ka pat nav vajadzīga ventilatoru Heatsink tas ir tik vecs. Saprātīgāku piemērs varētu būt uzstādīšanas 4 GB vai vairāk RAM bez x64 OS (x86 atzīst tikai līdz 3,5 aptuveni)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nē, tas nedarbojas 775 jebkurā Socket kuģa. Bet tas nav svarīgi - tas ir labs darījums tiem, kas vajadzīga nomaiņa, bet tas nav vērts iegādāties padome.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Nav īsti atbildi, ko valde to darbu, lūdzu? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Kas Carbon teica, ka redzot, kā tas ir vecs CPU tas nav vērts ieguldīt jaunu gabals f komplektu tikai tādēļ jūs varat palaist veco gabalu komplektu. Tas lūdzu ir daudz vieglāk, ja jūs teicāt, ko kuģa jūs izmantojat, tad mēs varam pateikt, vai viņi atbilst vai nē.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Item pārdod anyway būs ir Pentium D 640 3.2GHz un E2220 2.4Ghz Dual Core pārdot ātri gan
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Up Šīs nākt pārdošanā vēl Sociālās?
|
| |||
| |||
| Man joprojām ir viņiem, bet nav paredzētas pārdošanai vēl ļoti aizņemts šajās dienās, cant get apkārt spēlējoties ar tām lol
__________________ www.Trade4Free.ie Reālas briesmas, nav tas, ka datori būs jāsāk domāt tāpat kā vīrieši, bet vīrieši sāks domāt datoriem. Ja nepastāv iespēja, ka nevar izvēlēties! ![]() |