![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pentium 4 540J
Mam 1 te na sprzedaż CPU tylko ![]() PAYPAL ONLY---FREE SHIPPING € 30 Heatsinks pocztowe dostępne, ale nie jest wolny, jeśli nie ![]() ITEM SPRZEDAWANE
Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|
|
|
|||
|
|||
|
Co najlepsze dla tej płyty głównej, aby działało na?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Czy naprawdę nie sprawy, wszelkie Intel Socket LGA775 pokładzie.
Mimo że nie jest starym "Anythings tylko tak dobre, jak to najgorsze" teoretycznie może być prawdziwe w odniesieniu do komputerów, do pewnego stopnia, więc nie korzystać theres posiadające stanu techniki 4 x 4 GB pamięci RAM, które absolutnie muszą być chłodzone wodą lub 'll topliwych, które Ciebie overclocked następnie do 500% Jeśli zamierzasz umieścić go z procesora, że nawet nie potrzeba wentylatora na Radiator jest tak stary. Bardziej sensowne byłoby zainstalowanie np. 4GB pamięci RAM lub więcej bez o OS x64 (x86, uznaje jedynie do 3,5 grubsza)
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nie, to nie będzie działać w każdym Socket 775 pokładzie. Ale to nie ma znaczenia - to dobrze dla tych, którzy potrzebują wymiany, ale nie jest wart zakupu na pokładzie.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Cytat:
Naprawdę nie odpowiedzi, które zarząd będzie działał na proszę? |
|
|
|||
|
|||
|
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
|
|
|
|||
|
|||
|
Carbon Co mówił, że ponieważ jest to stary procesor to nie warto inwestować w nowy kawałek f zestawu tak można uruchomić starą kawałek zestawu.
To ma być o wiele łatwiejsze, jeśli to, co powiedział pokładzie używasz wtedy możemy powiedzieć, czy są one zgodne czy nie.
|
|||
|
|||
|
Pozycja sprzedawane mimo, będą musieli mieć Pentium D 640 3.2Ghz i E2220 2.4GHz dual core na sprzedaż szybko choć
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Te pojawią się w sprzedaży jeszcze Społecznego?
|
|
|
|||
|
|||
|
I to jeszcze, ale jeszcze nie na sprzedaż, bardzo zajęty tych dni, cant ominąć, aby grać z nimi lol