![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentium 4 540J Am 1 din aceşti de vânzare CPU numai ![]() PayPal NUMAI---Transport gratuit € 30 Heatsinks disponibile prea poştale, dar nu este gratuit, dacă ai face ![]() PUNCT VÂNDUTE
www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() Sistemul meu: Unele alte lover!
|
|
| |||
| |||
| Ce placa de bază pentru cel mai bun pentru a rula pe acest?? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu contează prea mult, orice Intel Socket LGA775 bord. După ce a declarat că nu există vechi "Anythings numai la fel de bun ca e mai rau" Teoretic, acest lucru poate fi adevărat pentru computere într-o anumită măsură, aşa că nu theres utilizare care au starea de arta 4 x 4GB RAM că absolut trebuie să fie răcite cu apă, sau 'll topi, care le-aţi overclocked apoi la 500% Dacă aveţi de gând să-l pun cu un procesor care nu este chiar nevoie de un fan de pe heatsink este atât de vechi. Un exemplu mai mult bun-simţ ar fi instalarea de 4GB RAM sau mai mult, fără a avea un sistem de operare x64 (x86 recunoaşte doar până la aproximativ 3.5)
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, el nu va funcţiona în orice Socket 775 bord. Dar nu conteaza - aceasta este o afacere bună pentru cei care au nevoie de un înlocuitor, dar nu este o valoare de cumpărare de bord.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Nu chiar un răspuns, pe care consiliul va funcţiona pe te rog?? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Ce de carbon a fost de a spune că este văzut ca este un vechi CPU Nu merită să investească într-un nou set de piese f doar ca tu să poţi rula un vechi bucata de kit. Aceasta ar fi mult mai uşor dacă mi-ai spus ce bord pe care îl folosiţi, atunci putem spune dacă acestea sunt compatibile sau nu.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Postul vândute, oricum, va avea un Pentium D 640 3.2Ghz şi E2220 2.4Ghz dual core de vânzare în curând, deşi
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Acestea provin în vânzare încă Social?
|
| |||
| |||
| I a face încă mai au ei de vânzare, dar nu încă, foarte ocupat in aceste zile, în jurul a cant te joci cu ei lol
__________________ www.Trade4Free.ie De pericol real nu este faptul că computerele vor incepe sa cred ca si barbatii, dar că oamenii vor începe să se gândească cum ar fi calculatoarele. În cazul în care nu există nici o opţiune, nu poate exista alegere! ![]() |