![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Пентиум 4 540Ј Имам 1 ови за продају ЦПУ само ![]() ПаыПал САМО---ФРЕЕ Схиппинг € 30 Хеатсинкс доступне поштарина превише, али није бесплатан, ако вам ![]() Итем продана
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Шта је најбоље за ову матичну плочу за приказивање на? |
|
| |||
| |||
| Није битно, било који Интел соцкет ЛГА775 одбора. Послије реченог да, ту је стари "Анытхингс само као добар као што је најгоре" теорије, то може бити истинито за рачунара до одређеног степена, па Тхереса но што користите достигнуће 4 кс 4ГБ РАМ-а који мора бити апсолутно хлађен водом или га 'лл топљења, што сте онда оверцлоцкед до 500% Да твој 'идући да стави са ЦПУ то ни не треба навијач на хеатсинк тако старо. Један пример би био паметан инсталирате 4ГБ или више РАМ-а без једног кс64 ОС (кс86 признаје само до отприлике 3,5)
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не, то неће радити у било којем соцкет 775 одбор. Али то не смета - то је добар посао за оне којима је потребна замена, али не важи за куповину одбора.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Куоте:
Не баш као одговор, који ће се одбор ради на молим? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Шта је угљен рекавши да видим како је то стари ЦПУ се не исплати улагати у новом комаду ф кит само тако можете покренути стари комад кит. Било би бити много лакше ако је рекао оно што одбора будете користили онда можемо рећи да ли су они компатибилни или не.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Става продао свеједно ће морати да има Пентиум Д 640 3.2Гхз и Дуал Цоре Е2220 2.4Гхз ускоро ипак на продају
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ови појавити на продају још социјалног?
|
| |||
| |||
| ЈА чинити још њих, али не и за продају ипак, веома заузет ових дана, лицемјерје добити око за играње с њима лол
__________________ ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Напајање 365У псу Доста за Пентиум 4 3.2Гхз + Додаци? | тхорк | Цасес & Поуер Супплиес | 2 | 9 фебруар 2009 16:26 |
| Пентиум | СгтБиллцоЈД | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 19 новембар 2007 05:46 |
| Оверцлоцк Пентиум 1 | Ја не користе компјутере | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 31. јула 2007 12:55 |
| Надоградња са Пентиум М | Унбреакабле926 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 30. јула 2007 15:09 |
| ПЦ - Пентиум 4 Д или Пентиум Дуал Цоре цоре дуо | Хыбр! Д | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 23 октобар 2006 01:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |