![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentium 4 540J Ben 1 olmak bunlar satılık CPU sadece ![]() PayPal SADECE---FREE SHIPPING € 30 Heatsinks var ama ücretsiz değil Eğer yapmak ![]() ITEM SOLD
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Bu değer ne en iyi anakartlar üzerinde çalıştırmak için? |
|
| |||
| |||
| Gerçekten önemli, herhangi bir Intel Soket LGA775 kurulu mu. Bu kötü bir teorik's that there is the old "Anythings sadece iyi söyledikten sonra, bu bilgisayarlar için belli bir ölçüde, doğru olabilir o nedenle kullandığınız sanat 4 x 4GB RAM bu kesinlikle olması veya su soğutmalı gerekir devlet sahip Theres bu 'll, eriyik daha sonra 500% olan overclocked ettik Eğer bir işlemci ile bile bu kadar eski's heatsink bir hayranıyım ihtiyacı yoktur koyun gidiyoruz. Daha mantıklı bir örnek x64 OS (x86 kalmadan sadece 3,5 kadar tanımaktadır RAM 4GB veya daha fazla yükleme olur kabaca)
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hayır, herhangi bir Soket 775 kurulu olarak çalışmayacak. Ama bu önemli değildir - Bu edenler yerine ihtiyacı için iyi bir anlaşma olduğunu, ancak satın alma yönetim kurulu için değerli değildir.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Gerçekten kurulu lütfen üzerinde çalışacak bir cevap,? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Karbon ne olduğunu söyleyerek olarak eski bir CPU yeni bir parçası olarak önemli değildir yatırım sadece bu nedenle kiti eski bir parça çalıştırabilirsiniz K kiti's görmenin olduğunu. Eğer kurulu size o zaman olsun veya olmasın uyumlu olduğunuzu söyleyebiliriz ne kullanıyorsanız söyledi Çok kolay olurdu.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Öğe zaten sahip olacaktır satılan bir Pentium D 640 3.2GHz ve satılık E2220 2.4GHz çift çekirdekli yakında olsa
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bu satış henüz Toplum için mi?
|
| |||
| |||
| Hala ama satış için henüz çok bu gün, cant onlarla oynamanızı lol kurtulmak için onları meşgul değil var
__________________ www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() |