![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pentium 4 540J Я 1 ці на продаж Процесор тільки ![]() PAYPAL ТІЛЬКИ---БЕЗКОШТОВНА ДОСТАВКА € 30 Охолоджувачі дуже доступні, але коштують не вільний, якщо ви ![]() Проданої речі
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Whats кращих материнських плат для цього працювати на? |
|
| |||
| |||
| Не має значення, будь-які Intel Socket LGA775 ради. Сказавши, що є старий "Anythings тільки так добре, як це найгірше" теорії, це може бути вірно для комп'ютерів певною мірою, так Theres Немає сенсу мати сучасний 4 х 4 Гб оперативної пам'яті, що обов'язково повинен бути з водяним охолодженням або Л. Л. розплав, який ви потім розігнався до 500% Якщо ви збираєтеся поставити його з процесором, який навіть не потрібний вентилятор на радіаторі, це такий старий. Більш розумно було б приклад установки 4GB RAM або більше без 64-розрядної ОС (x86 тільки розпізнає до приблизно 3,5) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ні, це не буде працювати в будь-якому Socket 775 платі. Але це не має значення - це добра справа для тих, які потребують заміни, але це не варто купувати на борту.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Не зовсім відповідь, яку Рада буде її робота по будь ласка? |
|
| |||
| |||
|
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Що вуглецю сказати, що побачивши, як старий процесор, що не варто інвестувати в новий зразок F комплекту саме так можна запускати старі частини комплекту. Це було б набагато легше, якщо ви сказали, що рада ви користуєтеся, то можна сказати, вони сумісні чи ні. |
|
| |||
| |||
| Пункт продаються в будь-якому випадку, буде мати Pentium D 640 3.2Ghz і E2220 2.4Ghz Dual Core продаж незабаром хоча
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вони приходять на продаж ще Соціальний?
|
| |||
| |||
| Я до сих пір їх, але не для продажу Тим не менш, дуже зайняті в ці дні, Cant знайти час, щоб грати з ними LOL
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |