![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Продажба чисто нов 9800 Gx2 Видео карта и два безплатни игри. Също така хвърлят в G15 Клавиатура безплатно. В G15 е в състояние джоджен, какъвто е 9800 Gx2 и видео игри. Имам тестван и използван от 9800 Gx2 за два дни и без никакви проблеми. Получаване се изхвърля. В G15 никога не е била открита и все още се получава от microdirect. Свободното видео игри са: Crysis Assassin на кредо (PC) Аз ще бъда като този на Ebay след около седмица, ако не съм имал добри оферти. Аз ще се плаща за транспорт и ще получавате само за плащане чрез PayPal.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако не бях alldready купих моята 8800GTX ще са заинтересовани
| |||
| |||
| 200ish
__________________ Лаптоп Alienware Площ-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz овен О, и iphone |
|
| |||
| |||
| Забравили сте да добавите своя на XFX така, както се вижда: http://www.microdirect.co.uk/ (34881 )...- Dual-DVI.aspx
__________________ Лаптоп Alienware Площ-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz овен О, и iphone |
|
| |||
| |||
| Искам го LOL, но не може да си позволи с останалата част от компютъра ми, защото съм allready имаш gfx карта, освен ако някой wan't да си купя 8800GTX |
|
| |||
| |||
| Изглежда ние може да се създаде продажна влак тук. Искате да продадете 8800gt така че мога да купя thingie2 на 8800GTX и т.н.
|
| |||
| |||
| LOL ли да опитате да търсят за да видите колко много ми карта да отида за Ebay. |
|
| |||
| |||
| Може търговията с теб, аз мога да ъпгрейд ми 8800gts .. Интересува ли ви?
|
| |||
| |||
| Да, би било добре, и само за да знам, за да ми направят родителите това, каква е причината за продажба на картата? АТРИБУТИ: О, също може да ви предостави картината на картата? и нещата са включени |
|
| |||
| |||
| Разбира се аз ще се качите няколко снимки след като се върна от къмпинг, ще отнеме малко снимки на игри, кутии и други неща, както добре. Причината за продажба на картата се купуват я приятели на баща ми за много евтини (той притежава магазин за компютри), но не и с дънни платки за него, така че аз съм го продава за някои печалба. Аз няма причина да има игри, тъй като аз не играя тях и клавиатурата, не е Мое, взех го даде на приятел да добавите към сделка (разделянето бяха парите 50/50) не дава обещания, както аз искам да видя някои други оферти първи. Последен пост за няколко дни. Ще се видим на 28!