![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prodej zcela nového 9800 Gx2 Video karta a dvě hry zdarma. Také vyhazování na G15 klávesnici zdarma. Na G15 je zbrusu nový, což je 9800 Gx2 a video her. Mám vyzkoušeno a využil 9800 Gx2 dva dny a bez problémů. Příjem byl vyhodí. V G15 nebyla nikdy zahájena a stále má příjem z microdirect. Volné hry, jsou: Crysis Assassin je krédem (PC) I bude zavedení tohoto opatření na ebay asi za týden, když nemají žádné dobré nabídky. Budu platit za lodní a bude pouze přijímat platby přes PayPal.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdybych neměl alldready koupil můj 8800GTX bych zájem
| |||
| |||
| 200ish
__________________ Laptop Alienware Plocha-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, a iphone |
|
| |||
| |||
| Zapomněl jsem přidat na své XFX, jak je patrné: http://www.microdirect.co.uk/ (34881 )...- Dvou-DVI.aspx
__________________ Laptop Alienware Plocha-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, a iphone |
|
| |||
| |||
| I want to lol, ale nemohou si to dovolit se zbytkem mého počítače, protože jsem allready dostal GFX kartu, pokud někdo wan't koupit moji 8800GTX |
|
| |||
| |||
| Zdá, že bychom mohli být vytvoření prodejní vlak zde. Chceš prodat 8800gt tak můžu koupit thingie2 to 8800GTX atd
|
| |||
| |||
| lol bych mohl zkusit hledat, abyste viděli, jak moje karta by mohla jít na eBay. |
|
| |||
| |||
| Já bych s vámi obchod, můžu upgradovat moje 8800gts .. Máte zájem?
|
| |||
| |||
| Ty by mohly být dobré, a tak vím, aby moji rodiče to, co je důvodem pro prodej kartu? EDIT: ach, také byste mohli poskytnout obrázek o kartu? a tak zahrnuty |
|
| |||
| |||
| Určitě budu nahrávat několik obrázků, jakmile se vrátím z kempování, budu mít nějaké fotky ze hry, krabičky a jiné věci stejně. Důvodem prodeje je karta nákupu se z mých přátel táta pro velmi levné (které vlastní počítač, sklad), ale nemají na základní desce, takže jsem ji prodává některé zisk. Nemám žádný důvod, aby se hry, protože i nehrají a klávesnice není moje, mám to dané od přítele přidat k řešení (bylo rozdělení peněz 50/50) žádné přísliby, pokud chci vidět nějaké jiné nabízí jako první. Poslední příspěvek na pár dní. Uvidíme se na 28.!
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Radeon 9800 ventilátor hluk nebo nové karty času! | budredz | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. listopadu 2008 07:13 |
| Chci používat svůj akciové grafickou kartu a moje upgrade grafické karty toget | demon102 | Graphics Cards & Monitory | 3 | 2. srpna 2008 13:32 |
| Thread Nástroje | |
| |