![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πώληση brand new 9800 Gx2 κάρτα βίντεο και δύο δωρεάν παιχνίδια. Επίσης ρίχνουν σε G15 Πληκτρολόγιο δωρεάν. Η G15 είναι στο νομισματοκοπείο προϋπόθεση, όπως είναι το 9800 Gx2 και τα βιντεοπαιχνίδια. Έχω δοκιμαστεί και χρησιμοποιηθεί το 9800 Gx2 για δύο ημέρες και δεν με προβλήματα. Παραλαβή είχε ξεχαστεί. Η G15 δεν έχει ανοίξει ακόμη και παραλαβή από microdirect. Η δωρεάν video games είναι τα εξής: Crysis Δολοφόνος της θρησκείας (PC) Θα θέσει το θέμα σχετικά με το ebay περίπου εβδομάδα, αν δεν είχα καμία καλή προσφορά. Θα πληρώσουν για τη ναυτιλία και θα λάβει μόνο την πληρωμή μέσω PayPal.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν δεν είχα alldready αγόρασε 8800GTX μου, θα ήθελα να έχουν τα ενδιαφερόμενα
| |||
| |||
| 200ish
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX Ω 4gig 800MHz RAM, και ένα Iphone |
|
| |||
| |||
| Ξέχασα να προσθέσω την XFX το δει ως: http://www.microdirect.co.uk/ (34881 )...- Dual-DVI.aspx
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX Ω 4gig 800MHz RAM, και ένα Iphone |
|
| |||
| |||
| Θέλω lol αλλά δεν μπορεί να αντέξει το με το υπόλοιπο του υπολογιστή μου, διότι έχω allready got a gfx κάρτα, εκτός αν κάποιος να αγοράσει wan't μου 8800GTX |
|
| |||
| |||
| Φαίνεται ότι θα μπορούσαμε να τη δημιουργία μιας πώλησης τρένο εδώ. Θέλετε να πωλούν 8800gt έτσι μπορούν να αγοράσουν thingie2 η 8800GTX κτλ
|
| |||
| |||
| lol μου να προσπαθήσω αναζήτηση για να δείτε πόσο πολύ την κάρτα μου θα μπορούσε να πάει για ebay. |
|
| |||
| |||
| Θα ήθελα να σας με το εμπόριο, θα μπορούσα να αναβαθμίσετε 8800gts μου .. Ενδιαφέρον;
|
| |||
| |||
| Yea, θα μπορούσε να είναι καλή, και μόνο έτσι ξέρω να αφήσουν οι γονείς μου το κάνει, ποιος είναι ο λόγος για την πώληση της κάρτας; EDIT: Ω, θα μπορούσε επίσης να σας προσφέρουν μια εικόνα της κάρτας; και το υλικό που περιλαμβάνονται |
|
| |||
| |||
| Βέβαια εγώ θα ανεβάσετε φωτογραφίες μόλις γυρίσω από το κάμπινγκ, θα πάρω μερικές φωτογραφίες από τα παιχνίδια, τα κιβώτια και άλλα πράγματα επίσης. Ο λόγος για την πώληση των καρτών είναι ότι η αγορά από τους φίλους μου μπαμπάς για πολύ φθηνό (που κατέχει έναν υπολογιστή κατάστημα), αλλά δεν έχουν μητρική πλακέτα για αυτό, είμαι πώλησης για ορισμένες κέρδος. Δεν έχω λόγο να έχουν τα παιχνίδια διότι δεν παίζουν και το πληκτρολόγιο δεν είναι δικό μου, έχω δοθεί από ένα φίλο που θέλετε να προσθέσετε στην αντιμετώπιση (ήταν ο διαχωρισμός των χρημάτων 50/50) υποσχέσεις που δεν θέλω να δω μερικά άλλα προσφέρει πρώτα. Τελευταία θέση για λίγες μέρες. Τα λέμε στις 28!
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Radeon 9800 θόρυβο του ανεμιστήρα ή νέα κάρτα χρόνο!! | budredz | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 7 Νοε 2008 07:13 |
| Θέλω να χρησιμοποιήσω το υλικό μου κάρτα βίντεο και μου αναβάθμιση την κάρτα οθόνης toget | demon102 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 2 Αυγ 2008 13:32 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |