![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prodajete potpuno novi 9800 Gx2 Video kartice i dvije besplatne igre. Također bacanje u G15 Keyboard besplatno. The G15 je u stanju menta, kao što je 9800 Gx2 i video igrama. Imam testiran i korišten u 9800 Gx2 dva dana i bez problema. Prijem je bio odbačen. The G15 nikada nije bila otvorena i dalje ima priznanicu od microdirect. The free video igre su: Crysis Ubojica je vjerovanje (PC) Ja ću biti stavljajući ovaj gore na ebay za oko tjedan dana, ako nisam imao bilo kakve dobre ponude. Ja ću platiti za otpremu i da će dobiti samo za plaćanje preko PayPal.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da nisam kupio alldready moja 8800GTX ja bi bio zainteresiran
| |||
| |||
| 200ish
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz ram oh, i iphone |
|
| |||
| |||
| Zaboravili ste da dodate svojoj XFX se vidi kao: http://www.microdirect.co.uk/ (34881 )...- Dual-DVI.aspx
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz ram oh, i iphone |
|
| |||
| |||
| Želim ga lol, ali ne može priuštiti da s ostatkom računala jer sam allready dobio gfx karticom, osim ako netko wan't to kupiti moj 8800GTX |
|
| |||
| |||
| Mi se čini moglo bi biti stvaranje prodaja vlak ovdje. Želite li prodati 8800gt pa ja mogu kupiti thingie2's 8800GTX etc
|
| |||
| |||
| lol ja mogu probati žele vidjeti koliko su moje kartice mogu ići na na ebay. |
|
| |||
| |||
| Možda ću trgovinu s vama, ja mogao nadograditi moje 8800gts .. Zainteresirani?
|
| |||
| |||
| Da, moglo bi biti dobro, a samo tako znam da će moji roditelji to učiniti, a što je razlog za prodaju karticu? EDIT: Eh, i ti bi mogao dati sliku o kartici? i stvari su |
|
| |||
| |||
| Svakako da će se nakon učitavanja neke slike ja dobiti natrag iz camping, Uzet ću neke slike iz igre, kutije i druge stvari kao dobro. Razlog prodaje je kupovina karticom isključite ga prijatelji moji tata za vrlo jeftini (on posjeduje računalo dućan), ali nemaju matičnu ploču za njega, tako da sam ga prodaje za neke profit. Ja nemam razloga da se od igre ne igrati njima i tipkovnica nije moj, dobila sam ga dobio od prijatelja koji želite dodati na posao (cijepanje su novac 50/50) ne obećava jer želim vidjeti neke druge ponude prve. Zadnji post za nekoliko dana. Vidimo se 28.!
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Radeon 9800 buka ventilatora ili nove kartice vrijeme! | budredz | Graphics Cards & Monitors | 1 | 7. studeni 2008 07:13 |
| Želim koristiti svoj zaliha video karticu i moj video card upgrade toget | demon102 | Graphics Cards & Monitors | 3 | 2. kolovoz 2008 13:32 |
| Thread Tools | |
| |