![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Értékesítés vadonatúj 9800 Gx2 Videokártya és két ingyenes játékot. Is throwing a G15 Keyboard ingyenes. A G15 van, mint a feltétel, mint a 9800 Gx2 és a videó játékok. Van vizsgálni, és a 9800 Gx2 két napig, és nem jelent problémát. Átvétele volt eldobni. A G15 soha nem nyitották meg, és még kézhezvételétől microdirect. Az ingyenes videó játékok a következők: Crysis Assassin's Creed (PC) Én leszek ami ezt az ebay kb hetente, ha nem volt valami jó ajánlatot. Én fizetem a hajózás és csak akkor kapja a fizetési keresztül paypal.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha még nem vásárolt alldready én 8800GTX én lett volna érdekelt
| |||
| |||
| 200ish
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, és egy Iphone |
|
| |||
| |||
| Elfelejtette hozzáadni az a XFX látható: http://www.microdirect.co.uk/ (34881 )...- Dual-DVI.aspx
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, és egy Iphone |
|
| |||
| |||
| Azt akarom, hogy lol, de nem engedhetjük meg magunknak azt a többi a számítógépet, mert már van egy allready gfx kártya, ha valaki wan't vásárolni én 8800GTX |
|
| |||
| |||
| Úgy tűnik, mi lehet létrehozása eladási vonat itt. Szeretné eladni 8800gt úgy tudom megvenni thingie2's 8800GTX stb
|
| |||
| |||
| lol talán próbálja keresnek, hogy lássuk, milyen nagy az én kártyával lehet menni az eBay. |
|
| |||
| |||
| Lehet, hogy a kereskedelmi veled, tudtam én 8800gts upgrade .. Érdekel?
|
| |||
| |||
| Igen, lehet jó, és csak úgy tudom, hogy hagyjuk a szüleim csinálni, mi az oka, hogy az eladási a kártya? EDIT: Jaj, hogy te is egy kép a kártya? és a cuccot bele |
|
| |||
| |||
| Persze leszek feltölteni néhány képet, amikor hazamegyek a kemping, én egy kis képek a játékok, a dobozok és egyéb dolgokat is. Ennek az az oka, hogy az eladási a kártya felvásárlást le barátaim Apa nagyon olcsó (övé a számítógép tárolja), de nem rendelkező alaplapot is, hogy én vagyok árusítsa bizonyos nyereséget. Nincs rá okom, hogy a játékok, mert én nem játszom, és a billentyűzet nem az enyém, én meg egy barátom adott hozzá az üzlet (nem bontja a pénzt 50/50) nem ígér, ahogy én akarom, hogy mások kínál először. Utolsó utáni pár nap. Találkozunk a 28.!