![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pardavimo naują 9.800 Gx2 vaizdo plokštę ir du nemokamus žaidimus. Pat mesti į G15 klaviatūra nemokamai. G15 yra mėtų būklė, kaip yra 9.800 Gx2 ir vaizdo žaidimų. Aš išbandyti ir naudojami 9.800 Gx2 dvi dienas ir be jokių problemų. Gavimas buvo išmesti. G15 niekada nebuvo atidaryti ir dar gauna iš microdirect. Nemokama Vaizdo žaidimai: Crysis Assassin's Creed (PC) Man bus pradėti iki šio eBay maždaug per savaitę, jei aš neturėjo gerų pasiūlymų. Skirsiu laivybos ir gaus tik per PayPal.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeigu aš ne alldready nupirko mano 8800GTX Man buvo suinteresuotas
| |||
| |||
| 200ish
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, ir IPhone |
|
| |||
| |||
| Aš pamiršau pridėti savo akimis XFX: http://www.microdirect.co.uk/ (34881 )...- Dual-DVI.aspx
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, ir IPhone |
|
| |||
| |||
| Aš noriu, kad lol, bet negali sau leisti jį su savo kompiuteriu poilsio, nes aš turiu biuletenio GFX kortele, nebent kas nors wan't pirkti mano 8800GTX |
|
| |||
| |||
| Atrodo, mes galėtume būti sukurti pardavimo traukinys čia. Norite parduoti 8800GT, kad galėčiau nusipirkti thingie2's 8800GTX ir tt
|
| |||
| |||
| Will I pabandykite nori pamatyti, kiek mano kortele gali eiti į eBay. |
|
| |||
| |||
| Galiu prekyba su jumis, aš galėčiau atnaujinti savo 8800GTS .. Susidomėjote?
|
| |||
| |||
| Taip, būtų gerai, ir tik todėl žinau, kad mano tėvai leidžia daryti tai, kas yra pardavimo kortelė priežasties? EDIT: Oh, taip pat galite suteikti kortelės paveikslėlį? ir įtrauktos medžiagos |
|
| |||
| |||
| Tikrai bus įkelti keletą nuotraukų, kai aš grįšiu iš palapinių, Imsiu kai kurie žaidimai, dėžės ir kitos medžiagos bei nuotraukų. Pardavimo kortelė priežasties perka ji ne mano draugams tėtis labai pigūs (jis priklauso kompiuterių parduotuvėje), bet neturi jam plokštę, todėl aš ją parduoti tam tikrą pelną. Aš neturiu priežasties, kad žaidimus, nes aš ne žaisti ir klaviatūra yra ne mano, aš jį pateikti nuo draugui įtraukti į elgtis (buvo padalyti pinigų 50/50) ne kaip aš žada norite pamatyti kai kurių kitų pasiūlymų pirma. Paskutinis pranešimas kelias dienas. See you on 28.!
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Radeon 9800 ventiliatoriaus triukšmo ar nauja kortele kartą! | budredz | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 7 lapkritis 2008 07:13 |
| Noriu naudoti savo rankų vaizdo plokštė ir mano atnaujinti vaizdo plokštę Toget | demon102 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | 2 rugpjūtis 2008 13:32 |
| Temos įrankiai | |
| |