![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pārdod pilnīgi jauns 9.800 Gx2 Video kartes un divus bezmaksas spēles. Arī throwing in G15 KEYBOARD bez maksas. G15 ir piparmētra stāvoklī, kā tas ir 9.800 Gx2 un video spēles. Man ir pārbaudīta un izmantota 9.800 Gx2 divas dienas un bez problēmām. Saņemšanas bija izmest. G15 nekad nav bijis atvērts un joprojām nav saņēmis no microdirect. Free video games, ir: Crysis Assassin's ticība (PC) Es drīzumā sagatavoja eBay aptuveni nedēļas laikā, ja man nav bijis labus piedāvājumus. Man būs jāmaksā par kuģniecības un saņems maksājumu ar PayPal.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja es nebūtu alldready nopirka manu 8800GTX es būtu ieinteresēti
| |||
| |||
| 200ish
__________________ Klēpjdators Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz ram oh, un Iphone |
|
| |||
| |||
| Aizmirsu pievienot savu XFX kā redzams: http://www.microdirect.co.uk/ (34.881 )...- Dual-DVI.aspx
__________________ Klēpjdators Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz ram oh, un Iphone |
|
| |||
| |||
| Es gribu to lol, bet nevar atļauties to ar pārējo mana datora, jo es esmu allready got gfx card, ja vien kāds wan't nopirkt manu 8800GTX |
|
| |||
| |||
| Šķiet, mēs varētu radīt tirdzniecības vilciena šeit. Vēlaties pārdot 8800gt, lai es varētu nopirkt thingie2's 8800GTX etc
|
| |||
| |||
| lol es varētu mēģināt vēlas redzēt, cik daudz manu karti var iet uz eBay. |
|
| |||
| |||
| Es varētu tirdzniecība ar jums, es varētu uzlabot manas 8800gts .. Interesē?
|
| |||
| |||
| Jā, varētu būt labs, un tikai tāpēc es zinu, lai ļautu saviem vecākiem to darīt, kāds ir iemesls pārdot karti? EDIT: oh, kā arī vai jūs varētu sniegt priekšstatu par karti? un stuff iekļauts |
|
| |||
| |||
| Pārliecināts, ka man būs ielādēt dažas bildes, kad es atgriežos no kempinga, es ņemšu dažas spēles, kastes un citi sīkumi bildes, kā arī. Pārdošanas kartes iemesls ir tas, pērkot to pie saviem draugiem tētis ļoti lēts (viņš pieder datoru veikals), bet nav mātesplatē tai, tāpēc es esmu to pārdeva par dažiem peļņas. Man nav iemesla būt spēles, jo man nav atskaņot tos un tastatūra nav mans, i got it dota no drauga pievienot galā (bija sadalīt naudu 50/50) nē, kā man sola vēlaties redzēt daži citi piedāvājumi pirmās. Jaunākie ieraksti par dažām dienām. Redzēt Jūs 28.!