![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sprzedaż nowego 9800 Gx2 karty graficznej i dwa wolne zawody. Także rzucanie w G15 Keyboard bezpłatny. W G15 jest w stanie bić, tak jak w 9800 Gx2 i gier wideo. Mam sprawdzone i używane do 9800 Gx2 za dwa dni i bez żadnych problemów. Odbiór był wyrzucany. W G15 nigdy nie było i nadal jest otwarte od otrzymania microdirect. Bezpłatne gry wideo to: Crysis Assassin's Creed (PC) I będzie oddanie tego na ebay w ciągu około tygodnia, jeśli nie mam żadnego dobrego oferty. I będzie płacić za wysyłkę i będzie tylko odbierać płatności w systemie PayPal.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gdybym nie alldready kupiłem 8800GTX I byłyby zainteresowane
| |||
| |||
| 200ish
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Procesor Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, i Iphone |
|
| |||
| |||
| Zapomniałeś dodać jego XFX widziany: http://www.microdirect.co.uk/ (34881 )...- Dual-DVI.aspx
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Procesor Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz RAM oh, i Iphone |
|
| |||
| |||
| Chcę to lol ale nie mogą sobie pozwolić na to z resztą mojego komputera, ponieważ allready I've got a grafika karta, chyba że ktoś wan't kupić moje 8800GTX |
|
| |||
| |||
| Wydaje się, że możemy być stworzenie sprzedaży pociągu tutaj. Chcesz sprzedać 8800gt więc mogę kupić thingie2's 8800GTX itp
|
| |||
| |||
| lol I może próbować się, aby zobaczyć, ile moja karta może przejść w serwisie eBay. |
|
| |||
| |||
| I może handlu z wami, mogę uaktualnić mojego 8800gts .. Zainteresowany?
|
| |||
| |||
| Tak, może być dobre, i tak wiem, moi rodzice, aby zrobić to, co jest powodem do sprzedaży kartę? EDIT: Oh, możesz także dostarczyć zdjęcia z karty? i włączone stuff |
|
| |||
| |||
| Sure I'll be uploading kilka zdjęć, gdy wrócę z kempingów, I'll take niektóre zdjęcia z gry, pudełka i inne rzeczy, jak dobrze. Powodem sprzedaży karty kupuje ją moi przyjaciele tata bardzo tanie (on jest właścicielem sklepu komputerowego), ale nie o to płyta główna, so I'm sprzedaży to dla niektórych zysku. Nie mam powodów, aby mieć od gry i nie grają, a klawiatura nie jest moja, mam go od znajomego podane dodać do czynienia (były podziału pieniędzy 50/50) nie obiecuje, jak chcę zobaczyć innych ofert w pierwszej kolejności. Ostatni post przez kilka dni. Do zobaczenia na 28!
![]() |
|
| Zakładki |