![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vanzarea la un nou 9800 Gx2 Video card şi două jocuri gratuite. De asemenea, a aruncat într-o G15 Keyboard gratuit. G15 de mentă este în stare, ca şi în 9800 Gx2 şi jocuri video. Am testat şi folosit în 9800 Gx2 timp de două zile şi fără probleme. Primirea a fost aruncat. În G15 nu a fost niciodată deschis şi mai are încă de la primirea microdirect. Gratuit jocuri video, sunt: Crysis Assassin's Creed (PC) I se va pune asta pe ebay in aproximativ săptămâni dacă nu am avut nici un bine ofertele. Voi plăti pentru transportul maritim şi va primi doar plata prin PayPal.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă aş fi avut, nu alldready cumparat 8800GTX meu mi-ar fi fost interesat de
| |||
| |||
| 200ish
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz RAM Oh, şi o Iphone |
|
| |||
| |||
| Am uitat să adăugaţi său de XFX, aşa cum se văd: http://www.microdirect.co.uk/ (34881 )...- Dual-DVI.aspx
__________________ Laptop Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz RAM Oh, şi o Iphone |
|
| |||
| |||
| Vreau sa-l lol, dar nu-şi poate permite o cu restul de computer, pentru că l-am allready am o carte de gfx, cu excepţia cazului în care cineva wan't să-mi cumpăr 8800GTX |
|
| |||
| |||
| Se pare că am putea fi crearea unui tren de vânzare aici. Vrei să-şi vândă 8800gt ca să pot cumpăra thingie2 lui 8800GTX, etc
|
| |||
| |||
| lol s-ar putea să încercaţi să căutaţi pentru a vedea cât de mult mi-ar putea merge pentru carte de la eBay. |
|
| |||
| |||
| S-ar putea comerţul cu tine, am putut actualiza 8800gts mea .. Interesat?
|
| |||
| |||
| Da, ar putea fi de bun, si doar asa ca stiu sa o fac părinţii mei, care este motivul pentru vânzare de carte? EDIT: Ah, de asemenea, ai putea să ofere o imagine de carte? şi lucrurile incluse |
|
| |||
| |||
| Sigur că vom fi încărcaţi câteva poze, o dată mă întorc de la camping, Voi lua niste poze de la jocuri, cutii si alte chestii, de asemenea. Motivul pentru vânzare de carte este de cumpărare-o prietenii mei tata pentru foarte ieftine (a detine un computer magazin), dar nu cu o placa de bază pentru ea, aşa că eu sunt de vânzare-o pentru unele profit. Nu am nici un motiv pentru a avea de jocuri, deoarece eu nu le joace si tastatura, nu este al meu, i-am dat-o de la un prieten pentru a adăuga la treaba (au fost împartă banii 50/50) promite ca nu vreau să văd câteva alţii oferă primul. Ultima postare, pentru câteva zile. Ne vedem la 28!
![]() |
|
| Marcaje |