![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Predaj úplne nového 9800 Gx2 Video karta a dve hry zdarma. Tiež ponechávaniu na G15 klávesnicu zadarmo. Na G15 je celkom nový, čo je 9800 Gx2 a video hier. Mám vyzkoušeno a využil 9800 Gx2 dva dni a bez problémov. Príjem bol vyhodí. V G15 nebola nikdy začať a stále má príjem z microdirect. Voľné hry, sú: Crysis Assassin je krédom (PC) I bude zavedenie tohto opatrenia na ebay asi za týždeň, keď nemajú žiadne dobré ponuky. Budem platit za lodné a bude len prijímať platby cez PayPal.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kdybych nemal alldready kúpil môj 8800GTX bych záujem
| |||
| |||
| 200ish
__________________ Laptop Alienware Plocha-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800 GTX 4giga 800MHz RAM oh, a iphone |
|
| |||
| |||
| Zabudol som pridať na svoje XFX, ako je zrejmé: http://www.microdirect.co.uk/ (34881 )...- Dvoj-DVI.aspx
__________________ Laptop Alienware Plocha-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800 GTX 4giga 800MHz RAM oh, a iphone |
|
| |||
| |||
| I want to lol, ale nemôžu si to dovoliť so zvyškom môjho počítača, pretože som allready dostal GFX kartu, ak niekto wan't kúpiť moji 8800GTX |
|
| |||
| |||
| Zdá, že by sme mohli byť vytvorenie predajné vlak tu. Chceš predať 8800gt tak môžem kúpiť thingie2 to 8800GTX atd
|
| |||
| |||
| lol by som mohol skúsiť hľadať, aby ste videli, ako moje karta by mohla ísť na eBay. |
|
| |||
| |||
| Já bych s vami obchod, můžu upgradovať moje 8800gts .. Máte záujem?
|
| |||
| |||
| Tie by mohli byť dobré, a tak viem, že moji rodičia to, čo je dôvodom na predaj kartu? EDIT: ach, tiež by ste mohli poskytnúť obraz o kartu? a tak zahrnuté |
|
| |||
| |||
| Určite budem nahrávať niekoľko obrázkov, akonáhle sa vrátim z kempovanie, budem mať nejaké fotky z hry, krabičky a iné veci rovnako. Dôvodom predaja je karta nákupu sa z mojich priateľov táta pre veľmi lacné (ktoré vlastní počítač, sklad), ale nemajú na základnej doske, takže som ju predáva niektoré zisk. Nemám žiadny dôvod, aby sa hry, pretože aj nehrajú a klávesnice nie je moje, mám to dané od priateľa pridať k riešeniu (bolo rozdelenie peňazí 50/50) žiadne prísľuby, ak chcem vidieť nejaké iné ponúka ako prvý. Posledný príspevok na pár dní. Uvidíme sa na 28.!