![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Продајете потпуно нови 9800 Гкс2 Видео картице и две бесплатне игре. Такође бацање у Г15 Кеыбоард бесплатно. Тхе Г15 је у стању мента, као што је 9800 Гкс2 и видео играма. Имам тестиран и коришћен у 9800 Гкс2 два дана и без проблема. Пријем је био одбачен. Тхе Г15 никада није била отворена и даље има признаницу од мицродирецт. Тхе фрее видео игре су: Црысис Убица је веровање (ПЦ) Ја ћу бити стављајући овај горе на ебаы за око недељу дана, ако нисам имао било какве добре понуде. Ја ћу платити за отпрему и да ће добити само за плаћање преко ПаыПал.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да нисам купио аллдреады моја 8800ГТКС ја би био заинтересован
| |||
| |||
| 200исх
__________________ Лаптоп Алиенуаре Ареа-51 М15кс: Интел ® Цоре ™ 2 Дуо Т9300 8800М ГТКС 4гиг 800мхз рам ох, и ипхоне |
|
| |||
| |||
| Заборавили сте да додате својој КСФКС се види као: хттп://ууу.мицродирецт.цо.ук/ (34881 )...- Дуал-ДВИ.аспкс
__________________ Лаптоп Алиенуаре Ареа-51 М15кс: Интел ® Цоре ™ 2 Дуо Т9300 8800М ГТКС 4гиг 800мхз рам ох, и ипхоне |
|
| |||
| |||
| Желим га лол, али не може приуштити да са остатком рачунара јер сам аллреады добио гфкс картицом, осим ако неко уан'т за купити мој 8800ГТКС |
|
| |||
| |||
| Ми се чини могло би да буде стварање продаја воз овде. Желите ли продати 8800гт па ја могу купити тхингие2'с 8800ГТКС етц
|
| |||
| |||
| лол ја могу пробати желе видети колико су моје картице могу ићи на на ебаы. |
|
| |||
| |||
| Можда ћу трговину са вама, ја могао надоградити моје 8800гтс .. Заинтересовани?
|
| |||
| |||
| Да, могло би бити добро, а само тако знам да ће моји родитељи то учинити, а што је разлог за продају картицу? Едит: Ех, и ти би могао да да слику о картици? и ствари су |
|
| |||
| |||
| Свакако да ће се након учитавања неке слике ја да повратим из Цампинг, Узет ћу неке слике из игре, кутије и друге ствари као добро. Разлог продаје је куповина картицом искључите га пријатељи моји тата за врло јефтини (он поседује рачунар дућан), али немају матичну плочу за њега, тако да сам га продаје за неке профит. Ја немам разлога да се од игре не играти њима и тастатура није мој, добила сам га добио од пријатеља који желите да додате на посао (цепање су новац 50/50) не обећава јер желим да видим неке друге понуде прве. Задњи пост за неколико дана. Видимо се 28.!