![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yeni bir 9800 Gx2 Ekran kartı ve iki ücretsiz oyunlar Satış. Ayrıca G15 Klavye ücretsiz olarak atıyorum. The G15 nane durumda gibi, 9800 Gx2 ve video oyunları vardır. Ben denedim ve iki gün için herhangi bir sorun ile 9800 Gx2 kullandı. Makbuz uzaklıktadır atmış oldu. The G15 açıldı hiç var hala microdirect kimden alındığı vardır. Ücretsiz video oyunları şunlardır: Crysis Assassin's Creed (PC) Eğer hiçbir iyi sunar oldu ben eBay hakkında hafta içinde bu kadar koyarak olacaktır. Ben nakliye ve ödeme sadece PayPal üzerinden ödeme alacaksınız.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| If I had alldready benim Ben ilgilendi olurdu 8800GTX aldım değil
| |||
| |||
| 200ish
__________________ Dizüstü Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz bellek oh, ve iphone |
|
| |||
| |||
| Görüldü olarak bu XFX eklemek için unuttum: http://www.microdirect.co.uk/ (34881 )...- Çift DVI.aspx
__________________ Dizüstü Alienware Area-51 M15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800MHz bellek oh, ve iphone |
|
| |||
| |||
| Eğer birisi wan't benim 8800GTX satın I çünkü allready bir Gfx kartı var ama lol benim bilgisayar geri kalanı ile göze alamaz, istiyorum |
|
| |||
| |||
| Burada bir satış tren oluştururken olabilir görünüyor. Ister bu yüzden thingie2's 8800GTX vs satın alabilirsiniz 8800GT satmaya
|
| |||
| |||
| Ben nasıl kartı eBay devam edebilirsiniz görün arıyor deneyebilirsiniz lol. |
|
| |||
| |||
| Seninle, benim 8800gts .. yükseltme olabilir ticaret olabilir İlgileniyor musunuz?
|
| |||
| |||
| Evet, sadece ben ailemin bunu yapmak için bilmeniz iyi olabilir, ne kart satma nedeni nedir? EDIT: Oh, ayrıca, kartın bir resim verebilir? ve malzeme dahil |
|
| |||
| |||
| Bir kez geri kamp aldığım Tabii ki bazı resimler yükleyerek olacaksınız, ben de oyun, kutular ve diğer konulardan bazı resimleri alır. Kart satış sebebi çok ucuz (bir bilgisayar mağazası sahibi için) ama arkadaşlarım babam onu satın bu bir anakart sahip değildir, bu yüzden biraz kar için satış yaşıyorum. Ben, ben bir arkadaşımdan anlaşma eklemek için verilen var (bölme para 50/50) bu yana ben ve oynamak yok klavye benim değil, oyun için bir neden var i hiçbir sözü diğer ilk teklifleri görmek istiyorum. Birkaç gün Son yazı. 28. sizi görün!