![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Продаж нових брендів 9800 GX2 відеокарти і два безкоштовних ігор. Крім того, кидаючи в G15 Keyboard безкоштовно. G15 знаходиться у відмінному стані, як у 9800 GX2 і відеоігри. Я відчував і використовував 9800 GX2 на два дні і без проблем. Отримання було викинути. G15 ніколи не був відкритий, і до цих пір отримання від microdirect. Безкоштовні відеоігри є: Crysis Assassin's Creed (PC) Я буду покласти цьому Up On Ebay приблизно в тиждень, якщо у мене не було ніяких хороших пропозицій. Я буду платити за доставку і отримаєте тільки оплату через PayPal.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо б я не alldready купив мою 8800GTX я був би зацікавлений
| |||
| |||
| 200ish
__________________ Ноутбук Alienware Area-51 m15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz RAM Ох, і Iphone |
|
| |||
| |||
| Забули додати свої XFX як видно: http://www.microdirect.co.uk/ (34881 )...- Dual-DVI.aspx
__________________ Ноутбук Alienware Area-51 m15x: Intel ® Core ™ 2 Duo T9300 8800M GTX 4gig 800mhz RAM Ох, і Iphone |
|
| |||
| |||
| Я хочу це LOL, але не можуть собі це дозволити з іншими "Мій комп'ютер", тому що я отримав ALLREADY GFX карта, якщо хтось wan't купити мою 8800GTX |
|
| |||
| |||
| Здається, ми може створювати продажу поїзд тут. Хочете продати 8800GT так що я можу купити thingie2's 8800GTX і т.д.
|
| |||
| |||
| LOL я міг би спробувати дивився, скільки моєї картки може піти на на Ebay. |
|
| |||
| |||
| Я міг би торгувати з вами, я можу оновити мою 8800GTS .. Зацікавлені?
|
| |||
| |||
| Так, може бути гарним, і тільки тому я знаю, щоб мої батьки його, що є причиною для продажу карт? EDIT: Oh, також могли б ви дати уявлення про карту? і матеріал включений |
|
| |||
| |||
| Звичайно, я буду завантаження деякі фотографії Як тільки я повернуся з кемпінг, я візьму кілька фотографій іграми, коробки та інші речі також. Причина продажу карти купувати його з моїх друзів тата дуже дешево (він володіє комп'ютерному магазині), але не мають для материнської плати, тому я продаю його на якусь прибуток. У мене немає підстав мати гру, так як я не граю ними і клавіатура не моє, я зрозумів даний від одного, щоб додати до цієї угоди (розщеплення були гроші 50/50) NO Promises, як я хочу, щоб побачити деякі інші пропонує в першу чергу. Остання посада протягом кількох днів. Побачимося на 28-м!
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Radeon 9800 шум вентилятора або нового часу картою! | budredz | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 листопада 2008 07:13 |
| Я хочу використати свій запас відеокарти і мої оновлення Toget відеокарти | demon102 | Графічні карти & Монітори | 3 | 2 серпня 2008 13:32 |
| Різьба Інструменти | |
| |