по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Общи форуми > CJ Used Пазар

Register

Reply

Нишка Инструменти
Old 14-ти май 2008 г., 15:57
Номер на групата

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MESE:IT&ih=015

Моята система: Най Secrit

Процесор (и):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Дънната платка:
Гигабайт GA-EP45-UD3P (P45)
RAM памет:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Графична карта (и):
GTX280
Звукова карта:
борда (за сега)
Hard Drive (и):
WD WD6401AALS 640GB
Оптично устройство (а):
Кликнете върху връзката в подписа за още
Дело / PSU:
Корсар CMPSU-750TX (750 Watt)
Охлаждане:
XIGMATEK HDT-S1283 120 мм Пушка
Мрежа / Интернет:
DSL средносрочен
Монитор (и):
30 инчов 2650x1600 (скоро все пак)
Операционна система (и):
XP Home
Old 15-ти май 2008 г., 06:25
Номер на групата

Легендарен парче устройства, способни да играят всички игри на макс настройки? малко missleading isn't него? Както и за noobs

Както и това, което RU вместо с тази карта? ffs DONT получите 9800gtx неговите глупости.
Old 15-ти май 2008 г., 10:43
Номер на групата

Вече са имали 8800GT за няколко месеца. на 8800GTS е заседанието тук за известно време. Аз просто искам да се отърва от нея. : P и да, моето описание е направено за добро затруднен. и с изключение на Crysis, която може да играе най-всяка игра на макс, че някога съм играч (и да получа нова игра през седмица)
Old 15-ти май 2008 г., 14:17
Модератор Група

Защо е това вече не се продава?

Също така, не са ли иБей чупене на регистрационните условия, като казваш, че ще приключи в началото на първата оферта? Този какво купя Сега опции за ....

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Old 16-ти май 2008 г., 06:11
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от serverguy View Post
Защо е това вече не се продава?

Също така, не са ли иБей чупене на регистрационните условия, като казваш, че ще приключи в началото на първата оферта? Този какво купя Сега опции за ....
този нещото. Вие DONT имат купи сега опция, освен ако не сте 5 обратна връзка. Аз го приключващи рано и ще си списък ", когато аз имам 5, така че да можете да използвате купи сега функция. така му все още се продава, ако някой го иска тук.
Old 16-ти май 2008 г., 10:10
Модератор Група

Защо не просто правя това, което повечето хора биха направили и продават, че това е търг?

Повечето хора се колебайте повече от някой с малко, не само за обратна връзка, предлагащи БИН. Нещо като обект на знак, казвайки: Scam!

Old 16-ти май 2008 г., 10:55
Номер на групата

Баща ми не направя Ebay вече е затворен, така му викат сметката * * имали тон на всички отзиви са добри. Така сега Im започне сам. Благодарим за обратната връзка начална никога не е лесно. но за добра причина, че те са го. Ще трябва да почакате да продават го на Ebay, докато не получа повече фуражни обратно.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc