μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Γενικό Φόρουμ > CJ Μεταχειρισμένα Marketplace

Register

Καλύτερα μου 8800GTS 640MB

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14ης Μαΐου 2008, 15:57
Ομάδα Δωρητών

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MESE:IT&ih=015

Το σύστημά μου: Κορυφή Secrit

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 OC @ 4GHz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P (P45)
Μνήμες:
mushkin 4GB DDR2 1066MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
GTX280
Κάρτα Ήχου:
επί του σκάφους (για σήμερα)
Hard Drive (s):
WD WD6401AALS 640GB
Optical Drive (s):
Κάντε κλικ πάνω στον σύνδεσμο για περισσότερες υπογραφή
Υπόθεση / PSU:
CORSAIR CMPSU-750TX (750 WATT)
Ψύξη:
XIGMATEK HDT-S1283 120 χιλιοστά τουφέκι
Network / Internet:
DSL μέσο
Monitor (ες):
30 ιντσών 2650x1600 (σύντομα ούτως ή άλλως)
Operating System (s):
XP Home
Old 15ης Μαΐου 2008, 06:25
Ομάδα Δωρητών

ένα μυθικό το κομμάτι του εξοπλισμού που μπορεί να παίξει όλα τα παιχνίδια για max ρυθμίσεις; λίγο missleading isn't it? και ούτως ή άλλως για noobs

Ούτως ή άλλως αυτό που αντικαθιστά ru με αυτή την κάρτα; FFS dont έχουν την 9800gtx τα χάλια.
Old 15ης Μαΐου 2008, 10:43
Ομάδα Δωρητών

i ήδη είχαν 8800GT για μερικούς μήνες τώρα. η 8800GTS έχει κάθεται εδώ για λίγο. Θέλω μόνο να απαλλαγούμε από αυτό. : P και ναι, μου περιγραφή γίνεται με την ορθή συναρπαστικός. και εκτός από το Crysis, θα μπορούν να παίξουν πλέον κάθε παιχνίδι για το μέγιστο που έχω παίξει ποτέ (και να πάρω ένα νέο παιχνίδι κάθε δεύτερη εβδομάδα)
Old 15ης Μαΐου 2008, 14:17
Συντονιστής Ομάδας

Γιατί είναι δεν είναι πλέον προς πώληση;

Επίσης, δεν θα παραβιάζουν το eBay καταχώριση άποψη, λέγοντας ότι θα σκοπό αυτό, πρώτα για την πρώτη προσφορά; Thats τι Αγοράστε Τώρα επιλογές για ....

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 16ης Μαΐου 2008, 06:11
Ομάδα Δωρητών

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας serverguy View Post
Γιατί είναι δεν είναι πλέον προς πώληση;

Επίσης, δεν θα παραβιάζουν το eBay καταχώριση άποψη, λέγοντας ότι θα σκοπό αυτό, πρώτα για την πρώτη προσφορά; Thats τι Αγοράστε Τώρα επιλογές για ....
thats το πράγμα. σας dont έχει το αγοράσετε τώρα επιλογή αν δεν έχουν 5 ανατροφοδότηση. i έληξε νωρίς και θα είναι εκ νέου καταλόγου όταν έχω 5 έτσι ώστε να μπορώ να χρησιμοποιήσω το αγοράσετε τώρα τη δυνατότητα. τόσο για την πώληση, εφόσον εξακολουθεί να θέλει κανείς εδώ.
Old 16ης Μαΐου 2008, 10:10
Συντονιστής Ομάδας

Γιατί δεν μπορείτε απλά να κάνει ό, τι οι περισσότεροι άνθρωποι θα κάνουν και να πωλούν, σαν μια δημοπρασία;

Οι περισσότεροι άνθρωποι διστάζουν κατά κάποιον με λίγα για να μην προσφέρουν ανατροφοδότηση μόνο BIN. Σαν εκμετάλλευση μέχρι ενός σημείου λέγοντας Scam!

Old 16ης Μαΐου 2008, 10:55
Ομάδα Δωρητών

ο πατέρας μου δεν το κάνει πια ebay έτσι έκλεισε το λογαριασμό του κραυγή * * είχε τόνους ανατροφοδότηση όλα ήταν καλά. im τώρα αρχίζει η δική μου. χάρη στην ανάδραση εκκίνησης δεν είναι ποτέ εύκολο. αλλά για το καλό λόγο ότι την έχει. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο για να το πωλήσει σε ebay, μέχρι να πάρω περισσότερες ζωοτροφές πίσω.
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.