![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nejedná se o náhradní klíč pro klávesnici.
Vhodné pro klávesnice. funny tři tlačítka, která může být sticked na klávesnici. Budu se snažit prodat tuto položku na Ebay později tak šťastná nabídka! I perfer na příspěvek na UK jen, protože i dont know how to post a položku zámoří. Můj systém: Asus A7J Laptop
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Prodejní tlačítko Panic, Panic Přes tlačítko & Vysunout Tlačítko samolepky nebo klíče i domnívat? |
|
| |||
| |||
| Je to jako reálné klávesnici kartu. |
|
| |||
| |||
| Co klávesnice se budou kompatibilní se, jak vím, všechny 4 klávesnic můj mají různé shapped klíče |
|
| |||
| |||
| Proč byste chtěli koupit, že ....?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Protože jsem zjistil, že je směšné ....? |
|
| |||
| |||
| Je nám líto, ale ty jsou v prodeji Ebay UK, Omlouvám se, že dalších outsiderů! |
|
| |||
| |||
| Lol kk |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém Instalace OS - Chyba - Kernal Panic - Ne Synchronizuji: Pokus o Kil volná pracovní | rfowler | Operační systémy Windows | 3 | 19. března 2009 02:17 |
| Co Walmart byl prodej | cheesewheels99 | Obecné Hardware Chat | 7 | 23. leden 2008 13:26 |
| Potřebuješ pomoct prodej mého PC | electrik91 | Obecné Hardware Chat | 3 | 29. listopad 2007 20:21 |
| Prodejní Můj komp | Josh_wkd | Vypnout Téma diskuze | 6 | 3. Září 2007 07:26 |
| Hledáte pro panice-key typ softwaru | yellowbus | Obecné Software Chat | 2 | 21. srpna 2007 07:01 |
| Thread Nástroje | |
| |