![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ovo nije zamjena ključ za tipkovnicu.
Pogodno za klavijature. Smiješno tri gumba, koji se može sticked na tipkovnici. Ja ću pokušati prodati ovaj predmet na Ebay kasnije tako rado ponudu! Ja perfer postavljati samo u Velikoj Britaniji, jer ja dont znati kako to napisati predmet inostran. My System: Laptop Asus A7J
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Prodaja Panic button, Panic Over & Eject button gumb naljepnica ili tipkama i belive? |
|
| |||
| |||
| To je poput prave tipkovnici karticu. |
|
| |||
| |||
| Što će oni klavijature kompatibilan sa kao ja znam sve 4 klavijature minski imaju različite ključeve shapped |
|
| |||
| |||
| Zašto bi želite kupiti da ....?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Jer sam ga pronašao smiješno ....? |
|
| |||
| |||
| Nažalost, oni su u prodaji Ebay UK, Sorry na ostale vani! |
|
| |||
| |||
| Lol kk |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instaliranje OS problem - Error - Kernal Panic - Nije Sinkronizacija: pokusavali Kil Zadatak je neaktivan | rfowler | Windows Operating Systems | 3 | 19. ožujak 2009 02:17 |
| Što je walmart prodaja | cheesewheels99 | General Hardware Chat | 7 | 23 siječanj 2008 13:26 |
| Trebate pomoć prodaja moj PC | electrik91 | General Hardware Chat | 3 | 29. studeni 2007 20:21 |
| Prodaja Moj Comp | Josh_wkd | Off Topic Discussion | 6 | 3. rujna 2007 07:26 |
| Traľite paniku ključ vrstu softvera | yellowbus | Općenito Software Chat | 2 | 21. kolovoz 2007 07:01 |
| Thread Tools | |
| |