![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це не заміна ключа для клавіатури.
Підходить для клавіатур. Funny три кнопки, які можуть бути приклеюється до клавіатури. Я постараюсь продати цей пункт на Ebay потім так щаслива торгів! Я perfer відправляти повідомлення тільки у Великобританії, тому що я не знаю, як посаду пункту зарубіжної. Моя система: Ноутбук Asus A7J
|
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Продаж тривожної кнопки, кнопка Panic Over & кнопка витягання наклейки або ключі я вірю? |
|
| |||
| |||
| Це як реальне вкладці клавіатурі. |
|
| |||
| |||
| Що клавіатур чи будуть вони сумісні з як я знаю все 4 клавіатур мої мають різні shapped ключами |
|
| |||
| |||
| Чому ви хочете купити що ....?
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Тому що я знайшов смішне ....? |
|
| |||
| |||
| На жаль, ці продаються у Великобританії Ebay, шкода інші сторонні! |
|
| |||
| |||
| Lol KK |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми з установкою ОС - Помилка - Kernal впадайте у відчай - не Синхронізація: Спроба Кіль Idle Цільова | rfowler | Операційні системи Windows | 3 | 19 березня 2009 02:17 |
| Що Walmart продає | cheesewheels99 | Генеральний обладнання чат | 7 | 23 січня 2008 13:26 |
| Потрібна допомога продажем мого ПК | electrik91 | Генеральний обладнання чат | 3 | 29 листопада 2007 20:21 |
| Selling My Comp | Josh_wkd | Off Topic Discussion | 6 | 3 вересня 2007 07:26 |
| Потрібні паніки ключовим програмним забезпеченням типу | yellowbus | General Software чат | 2 | 21 серпня 2007 07:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |