![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ja kupila ovaj s drugom stavku nd Nemam koristi za to ja dont znati kako ga koristiti samo pretvara da izgleda na rad i ima lijep jastuka i hrpe kabela priručnik za to je ovdje http://www.nit.eu/oferta/wypozyczani...urora_Duet.pdf Ja sam obličje za oko £ 250 za to kao što sam ja gledao na google vidio na um ima za oko £ 650 - £ 2150 Valjda sam samo dobivanje natrag što sam plaćen za to .. btw ja grana jedna slučajnost jedan dodir 10/100 mrežni tester vještica je pčela koljena (ne za prodaju) ja dont imati PayPal nd dont trust to sam siguran ako intrested možemo somthing raditi s obzirom zbirka dostavu? |
|
| |||
| |||
| prodano
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Trend upozorenjima preko drugog računala koje se koristi net | chels | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 30. svibanj 2009 13:30 |
| NZXT ili gigabajt Aurora 570? | harryc | Cases & Power Supplies | 2 | 30. svibanj 2008 14:03 |
| 3D Aurora 570 - Srebrna ili crna? | Gazmondo | Cases & Power Supplies | 6 | 21. ožujak 2008 06:14 |
| Gigabajt Aurora Silver | pete21 | Cases & Power Supplies | 6 | 14 siječanj 2008 00:27 |
| Nvidia 8800gtx u gigabajt aurora 3d | Cew27 | Cases & Power Supplies | 4 | 29. prosinac 2007 17:28 |
| Thread Tools | |
| |