![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купив цей пункт з іншим й я не використовувати для цього я не знаю, як його використовувати тільки, що вона опиняється на вид роботи і має гарну сумку і навантажень кабелів керівництві саме тут http://www.nit.eu/oferta/wypozyczani...urora_Duet.pdf Я шукаю близько £ 250 за це, як я подивився на Google UM бачив там близько £ 650 - £ 2150 м. Я думаю, просто отримати назад те, що я заплатив за нього .. До речі я сук Fluke One Touch 10/100 тестера відьма, бджоли коліна (не для продажу) I Dont є PayPal й довіри Dont він упевнений, що якщо у вас зацікавило ми можемо працювати Somthing з колекції щодо доставки? |
|
| |||
| |||
| продано
__________________ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Попередження через "Тренд", що інший комп'ютер використовує чистий | Chels | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 30 травня 2009 13:30 |
| NZXT або Gigabyte Aurora 570? | harryc | Справа & блоки живлення | 2 | 30 травня 2008 14:03 |
| 3D Aurora 570 - срібло чи чорне? | Gazmondo | Справа & блоки живлення | 6 | 21 березня 2008 06:14 |
| Gigabyte Aurora срібло | pete21 | Справа & блоки живлення | 6 | 14 січня 2008 00:27 |
| Nvidia 8800GTX в Gigabyte 3D Aurora | Cew27 | Справа & блоки живлення | 4 | 29 грудня 2007 17:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |