![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ја донт кноткле да је његов захтев за ок ствари на тржишту, ако не молим те опрости избрисати.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Захтеви су фина другарица.
| |||
| |||
| Хвала за разјашњења Даве. Ја сам купила само једном, тако сада овај пост можете занемарити. 50 € достављена. Рефурбисхед али није лош посао. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
|
| |||
| |||
| Једноставно сачувајте га као омиљену претрагу на еБаы за око недељу дана. Већина су из САД-а задужен за отпрему пуно, али ово је превише чак и ако долази из држава имала јефтини схиппинг. Сам платио 31 £ за миша и £ 9 за отпрему. Нормална цена је £ 15 - £ 20 схиппинг и горе од £ 35 за миша. Треба да се може очекивати да ће платити око што сам учинио као популарно ставу. Едит:ОВДЈЕ је добар посао, ако желите да купите један. ;) |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Логитецх С-220-17 У | ицу222муцх | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 3 | 10. јуна 2009 13:38 |
| Логитецх Г19 Кеыбоард | ЫРТНЕГ | Генерал Хардуаре Цхат | 12 | 16 април 2009 07:54 |
| Логитецх МКС5000 тастатура | гхбниц | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 2 октобар 2008 11:58 |
| Логитецх звучници | Кен.п | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 21 март 2008 11:42 |
| Логитецх г15 тастатура | Јацк06 | Генерал Хардуаре Цхат | 1 | 11 новембар 2007 18:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |