![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей Заглавието казва почти всичко .. Това, което наистина се нуждая е дънната платка тип сделка в рамките на безжични контролера, не мога да намеря това за продажба навсякъде отделно, така че съм се обърна към търси FOT той цяло звено. Проблемът е, че трябва да бъде под £ 20, както аз съм лоша! ![]() Макар, че не трябва да бъде много на проблем, тъй като тя трябва да бъде preowned, защото се нуждаем от по-възрастните стил картон (на "Матрицата" един) се отличава с овална сребро в центъра (Резистор, мисля.) Ако имате едно желание да ме продаде за по £ 20 ще бъда много благодарен .. Също така той не трябва да се Матрицата както казах, всеки безжичен ще правя, аз просто мислех, че ще трябва да бъде евтина, и да направи живота ми лесно.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам приятел, който се продават около 360 неща, аз ще го попитам утре, когато той е на Xfire, ако тя включва безжичен контролер.
| |||
| |||
| Наздравици
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| За съжаление, аз го попитах, но той продал 360 с безжичния контролер-рано днес. |
|
| |||
| |||
| Добре, не се безпокойте, намерих няколко cheapies на Ebay, аз съм печелившата в момента.
|
| |||
| |||
| А, добре, че е добре тогава. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Xbox 360 безжичен контролер Как да стигнем до работа в игри? | rocker9455 | PC & конзолата Gaming | 3 | 8 май 2009 г. 01:18 |
| Безжични Xbox контролер - PC Gaming? | Rapolyne | Общи Хардуер Чат | 1 | 8 ноември 2008 22:40 |
| BIOS и SM автобус контрольор промени, необходими | Панделка | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 26 Авг 2008 15:18 |
| Wanted моля PC кула с Windows XP & безжични | christine154 | CJ Used Пазар | 5 | 12 Авг 2008 03:51 |
| HELP необходими Фан Контролер | Гръмовержец | Общи Хардуер Чат | 8 | 24 Окт 2007 09:41 |
| Нишка Инструменти | |
| |