![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj název říká, že téměř vše .. Co mě opravdu potřebujeme, je základní deska typu řešit uvnitř Wireless Controller, nemůžu najít nikde na prodej jednotlivě, tak jsem se obrátil na hledáte fot mu celou jednotku. Problém je, že musí být pod 20 liber, jak jsem špatná! ![]() Přestože se, že by neměl být mnohem menší problém vidí, jak je třeba preowned, protože potřebuju starší styl penze (dále jen "Matrix" one) vyznačoval stříbrný ovál v centru (rezistor, myslím.) Pokud máte jeden ochotny prodat mi pod 20 liber bych velmi vděčný .. Také to nemusí být Matrix jak jsem řekl, bezdrátový jeden bude dělat, jen by si myslel, že by bylo levnější, a můj život jednodušší.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám přítele, který se prodává některé věci 360, zeptejte se ho uvidíme zítra, když je na Xfire, pokud obsahuje bezdrátový řadič.
| |||
| |||
| Na zdraví
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Je nám líto, ale požádal jsem ho, ale on prodal 360 s Wireless Controller dnes. |
|
| |||
| |||
| Ok, nedělejte si starosti, jsem našel pár cheapies na eBay, jsem vítězného okamžiku.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Aha, ok, to je potom dobré. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Xbox 360 Wireless Controller jak jej získat pro práci ve hrách? | rocker9455 | PC a herní konzole | 3 | 8. května 2009 01:18 |
| Xbox Wireless Controller - PC Gaming? | Rapolyne | Obecné Hardware Chat | 1 | 8. listopadu 2008 22:40 |
| BIOS a SM Autobus Controller potřebné aktualizace | Bleu | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 26. srpna 2008 15:18 |
| Chtěl prosím věž PC s Windows XP & Wireless | christine154 | CJ Used Marketplace | 5 | 12. Srpen 2008 03:51 |
| NÁPOVĚDA POTŘEBNÁ Fan Controller | Hromovládce | Obecné Hardware Chat | 8 | 24. říjen 2007 09:41 |
| Thread Nástroje | |
| |