![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εεε σχεδόν τίτλος τα λέει όλα .. Αυτό που πραγματικά χρειαζόμαστε είναι η μητρική πλακέτα του είδους αντιμετώπιση στο εσωτερικό του ασύρματου ελεγκτή, δεν μπορώ να βρω αυτό για πώληση πουθενά ξεχωριστά, ώστε να έχω μετατραπεί αναζητούν FOT θα ολόκληρη μονάδα. Πρόβλημα είναι, θα πρέπει να είναι κάτω από £ 20, όπως είμαι κακή! ![]() Παρόλο ότι δεν θα πρέπει να είναι πολύ ενός προβλήματος δεδομένου ότι πρέπει να preowned, επειδή έχω την ανάγκη μεγάλα στυλ συμβούλιο (το "Matrix" ένα) διακρίνεται για το ασήμι οβάλ στο κέντρο (αντίσταση, νομίζω.) Εάν έχετε ένα πρόθυμοι να πουλήσουν για μένα υπό £ 20 θα ήθελα να είναι πολύ ευγνώμων .. Επίσης δεν πρέπει να είναι το Μάτριξ όπως είπα, κάθε μία από αυτές θα κάνει την ασύρματη, απλά θα το φανταζόταν ότι θα είναι φθηνότερο, και κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μου.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχω ένα φίλο που πουλά ορισμένα πράγματα 360, εγώ θα τον ρωτήσω αύριο, όταν θα του για Xfire αν περιλαμβάνει ένα ασύρματο ελεγκτή.
| |||
| |||
| Εις υγεία
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Λυπούμαστε, τον ρώτησα, αλλά πωλούνται τα 360 με το ασύρματο ελεγκτή νωρίτερα σήμερα. |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, μην ανησυχείτε, θα βρεθεί κάποια cheapies σχετικά με το eBay, είμαι κερδίζοντας αυτή τη στιγμή.
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Α, εντάξει, τότε αυτό είναι καλό. |