![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Hé cím szinte azt mondja, minden ..
Amire igazán szükség van az alaplap típus foglalkozik belül a vezeték nélküli kontroller, én nem találom ezt az eladó bárhol külön-külön, így már fordult keres FOT ő egész egységet. Baj van, meg kell font alatt 20, az én szegény! ![]() Annak ellenére, hogy nem kell sok a probléma, mint látni azt kell preowned, mert szükségem van a régebbi stílusú panzió (a "Mátrix" egy) megkülönböztetni az ezüst ovális központjában (ellenállás, azt hiszem.) Ha van egy kész eladni nekem for under £ 20 Én nagyon hálás .. Ráadásul nem kell a Mátrix, mint mondtam, egy olyan vezeték nélküli fog tenni, azt gondolta volna, hogy ez olcsóbb, és könnyebb az életem.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Van egy barátom, aki az értékesítés mintegy 360 dolgot, akkor kérje meg holnap mikor van Xfire ha ez magában foglalja a vezeték nélküli kontroller.
|
|||
|
|||
|
Egészségére
|
|||
|
|||
|
Bocs, de ezt kérte őt, de ő adta el a 360 a vezeték nélküli vezérlő korábbi ma.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok, ne aggódj, én találtam pár cheapies az eBay, én győztes az adott pillanatban.
|
|||
|
|||
|
Ó, rendben van, akkor az jó.
|