![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי הכותרת אומרת כמעט הכל .. מה אני באמת צריך את לוח האם הוא סוג העסקה בתוך אלחוטית הבקר, אני לא יכול למצוא בשום מקום זה למכירה בנפרד, אז אני כבר פנו להסתכל fot הוא כל יחידה. הבעיה היא, הוא חייב להיות תחת £ 20, כפי שאני עני! ![]() אף כי לא צריך להיות ממש בעיה לראות את זה חייב להיות כמו preowned, כי אני צריך את הסגנון ישנים Board (את "המטריקס" אחד) מפורסם שלה כסף כודד במרכז (נגד, אני חושב.) אם יש לך אחד מוכן למכור אותי תחת £ 20 אני רוצה מאוד להיות אסיר תודה .. כמו כן הוא אינו חייב להיות מאטריקס כמו שאמרתי, כל אחד יעשה אלחוטי, אני רק חשבתי היה זה יהיה זול יותר, ולעשות את החיים קלים יותר.
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני כבר יש לי חבר שהוא מוכר כ 360 דברים, אני נשאל אותו מחר, כאשר הוא על Xfire אם הוא כולל בקר אלחוטי.
| |||
| |||
| לחיים
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| סליחה, שאלתי אותו, אבל הוא מכר את 360 עם בקר אלחוטי מוקדם יותר היום. |
|
| |||
| |||
| בסדר, אל תדאג, מצאתי כמה cheapies ב eBay, אני מנצח ברגע זה.
|
| |||
| |||
| אה, בסדר, אז זה טוב. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Xbox 360 Wireless Controller כיצד קבל אותם לעבוד משחקים? | rocker9455 | PC & קונסולת משחקים | 3 | 8 במאי 2009 01:18 |
| Wireless Xbox Controller - PC משחקים? | Rapolyne | כללי חומרה צ 'אט | 1 | 8 נובמבר 2008 22:40 |
| SM ו-BIOS אוטובוס Controller העדכונים הדרושים | Bleu | CPUs, Motherboards & RAM | 1 | 26 אוגוסט 2008 15:18 |
| רציתי בבקשה מחשב עם Windows XP מגדל ואלחוטיים | christine154 | ג 'יי משמש השוק | 5 | 12th אוגוסט 2008 03:51 |
| HELP NEEDED Fan Controller | Thunderer | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 24 אוקטובר 2007 09:41 |
| שרשרת כלים | |
| |