![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei pavadinimas beveik viskas pasakyta .. Kas aš iš tiesų labai reikia plokštės tipas spręsti viduje belaidžiu valdikliu, aš negaliu rasti šio pardavimui kur atskirai, todėl aš pasuko ieškoti fot jis visą vienetas. Problema yra, ji turi būti pagal 20 £, kaip aš prastas! ![]() Nors tai neturėtų būti daug problemų mato kaip jis turi būti preowned, nes man reikia vyresnio amžiaus stiliaus valdybos ( "Matrica" vienas) išsiskiria savo sidabro ovalo centre (rezistorius, manau.) Jei turite vieną nori parduoti man po £ 20 būčiau labai dėkingas .. Taip pat ji neturi būti Matrix, kaip jau sakiau, bet belaidžio vienas darys, aš tiesiog būtų manyti, kad būtų pigiau, ir kad mano gyvenimas būtų lengvesnis.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turiu draugą, kuris parduoda apie 360 daiktų, aš jo paklausti, rytoj, kai jis į "Xfire", jei jame yra belaidžiu valdikliu.
| |||
| |||
| Į sveikatą
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Atsiprašau, aš paprašiau, bet jis parduodamas kartu su 360 belaidžiu valdikliu anksčiau šiandien. |
|
| |||
| |||
| Gerai, nesijaudinkite, aš rasiu cheapies pora eBay, I'm Winning metu.
|
| |||
| |||
| Ah, gerai, kad gerai tada. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Xbox 360 Wireless Controller, kaip ją gauti iki Darbas žaidimai? | rocker9455 | PC & konsolės Žaidimai | 3 | 8 gegužė 2009 01:18 |
| Xbox Wireless Controller - PC Gaming? | Rapolyne | General Hardware Chat | 1 | Lapkritis 8, 2008 22:40 |
| BIOS ir SM Bus Controller atnaujinimus reikia | Bleu | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Rugpjūtis 26, 2008 15:18 |
| Ieško Prašome PC bokštas su Windows XP & Wireless | christine154 | CJ Naudoti prekyvietė | 5 | Rugpjūtis 12, 2008 03:51 |
| Help Needed Fan Controller | Perkūnas | General Hardware Chat | 8 | 24 spalis 2007 09:41 |
| Temos įrankiai | |
| |