![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hey virsraksts gandrīz says it all .. Kas man tiešām ir vajadzīga mātesplate tipa darījumu iekšpusē bezvadu kontrolieris, es nevaru atrast šo pārdošanā nekur atsevišķi, tāpēc es esam pievērsušies meklē FOT viņš veselu vienību. Nepatikšanas ir, tai jābūt £ 20, kā es esmu slikta! ![]() Kaut gan, ka nedrīkst daudz problēmu redzēt, kā tas ir preowned, jo man ir nepieciešams vecāku stils kuģa ( "Matrix" viens) izceļas ar sudraba ovālas centrs (rezistoru, es domāju.) Ja jums ir ar mieru pārdot man ar 20 £ es būtu ļoti pateicīga .. Arī tai nav jābūt Matrix kā jau teicu, jebkurš bezvadu vienu darīs, es tikai varēja iedomāties, ka būtu lētāka, un padarīt manu dzīvi vieglāku.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Man ir draugs, kas pārdod kādu 360 sīkumi, es viņam vaicāju, rīt, kad viņš par Xfire, ja tā ietver bezvadu kontrolieris.
| |||
| |||
| Urravas
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Sorry, es viņam jautāju, taču viņš pārdeva 360 ar bezvadu kontrolieris agrāk šodien. |
|
| |||
| |||
| Ok, neuztraucieties, es atrasti cheapies pāris eBay, es esmu uzvarētāja pie brīdī.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ah, ok, tas ir labi tad. |