![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hei titlu aproape spune totul .. Ce am nevoie este de placa de bază tip de afacere in interiorul controler wireless, nu pot găsi acest oriunde de vânzare separat, asa ca m-am întors la el în căutarea Fót întreaga unitate. Problema este, acesta trebuie să fie în conformitate cu £ 20, ca eu sunt săraci!! ![]() Cu toate că nu ar trebui să fie mult de o problemă a vedea cum trebuie să se preowned, pentru că am nevoie de mai vechi stil de bord (în "Matrix" o) se disting prin său argint oval in centru (rezistenţă, cred.) Dacă aveţi un dispus să-mi vinzi la £ 20 Aş fi foarte recunoscător .. De asemenea, nu trebuie să fie de Matrix cum am spus, orice wireless o va face, eu doar ar fi crezut că ar fi mai ieftin, şi-mi fac viaţa mai uşoară.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am un prieten care este de 360 de vânzare unele chestii, voi să-l întrebi de mâine, când a scris pe Xfire în cazul în care acesta include un controller wireless.
| |||
| |||
| Noroc
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Ne pare rău, dar l-am întrebat, dar el a vândut cu 360 de controler wireless, mai devreme. |
|
| |||
| |||
| Ok, nu vă faceţi griji, am găsit o pereche de cheapies pe ebay, sunt câştigătoare în acest moment.
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Ah, ok, e bine atunci. |