![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Хеј каже да више готово све ..
Шта ЈА стварно потреба је матична плоча тип посла унутар бежични контролер, не могу пронаћи ту за продају засебно нигде, па сам окренуо тражећи фот он целу јединицу. Троубле је, мора да буде испод £ 20, како је сам сиромах! ![]() Иако то не би требало да буде пуно проблема као што видим преоунед мора бити, јер ми треба старији стил одбора (тхе "Матрикс" један) одликује својим сребрном овалног у центру (отпорник, мислим.) Ако имате једну спремни продати ме испод 20 £ Хтео бити веома захвалан .. Исто тако не мора бити као што сам рекао Матрикс, свака бежична ће радити, само сам мислила да би било би јефтиније и учинити мој живот лакшим.
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имам пријатеља који је око 360 продаје ствари, ја ћу га питати кад се сутра на Ксфире ако то укључује бежични контролер.
|
|||
|
|||
|
Живели
|
|||
|
|||
|
Нажалост, ЈА замољен њему, али је продао 360 са бежичног контролера раније данас.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ок, не брини, сам нашао пар цхеапиес на ебаы, И'м победе у овом тренутку.
|
|||
|
|||
|
Ах, ок, да је добро онда.
|