![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ей майже Назва говорить сама за себе .. Що мені дійсно потрібно, так це справа платі всередині тип бездротового контролера, я не можу знайти це на продаж будь-якої окремо, тому я звернувся до дивлячись FOT він ціле. Біда в тому, вона повинна бути менше £ 20, а я бідна! ![]() Хоча це не має бути великою проблемою бачачи як це і має бути Preowned, тому що мені потрібно в старому стилі пансіон ( "Матриця" один) відрізняється овальної срібло в центрі (резистор, я думаю.) Якщо у вас є готові продати мені менш £ 20 я був би дуже вдячний .. Крім того, вона не повинна бути матриця, як я вже казав, будь-який бездротовий один буде робити, я б подумав, що було б дешевше, і зробити своє життя легше.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У мене є друг, який продає близько 360 речей, я запитаю його завтра, коли він на Xfire, якщо вона містить у собі бездротової контролер.
| |||
| |||
| Ура
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Вибачте, я запитав його, але він продав 360 з бездротовим контроллером раніше сьогодні. |
|
| |||
| |||
| Гаразд, не хвилюйтеся, я знайшов пару cheapies на Ebay, я перемоги на даний момент.
|
| |||
| |||
| Ах, добре, це добре тоді. |