![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| I DONT нужда за нещо въображаемо само уеб браузъра и други подобни, но не somthing, които предприемат за винаги да се зареди и малко пространство и скоростта, само за да създаде в спалнята ми да свързват моето TV / монитор Аз живея от Heathrow, така трябва да бъде в състояние да събира както DONT Аз мисля, че ще направи в пощенската LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако не се получи много късмет тук си мислех от иБей?
| |||
| |||
| имам поглед, но защото аз наистина не DONT какво alll на jargen означава I DONT Наистина сега какво Im гледаш LOL например т. 230278276385 пише натоварвания, но не съм ли представа какво означава всичко LOL |
|
| |||
| |||
| Пост на спецификационен в нов темата тук и да попиташ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Предполагам, че вие имате спестовност магазини в Обединеното кралство? Ако просто искате основен браузване компютър често можете да избера там по евтино. Единствената реална загриженост би съхранение.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колко искаш да харчите? Случайно да има някои кули: P4 3,2 GHz 80GB твърд диск От 1GB RAM DVD ReWriter NVidia 6600GT (128 MB) графична карта Тя е направена от Д-Systems (Emachines) и е бил купен от моите прародители от PC World на Коледа, преди последният да е около 1,5 години стар. Първоначалната цена е била около £ 400. Добавих нова графична карта в нея по Коледа и изчистена го надолу, почиства всичко, и я съгради. Тя е с прясна инсталация на XP Home Service Pack 3 за това, за което тя има CD Ключ на страната на него. Той също има някакъв друг софтуер, който дойде с нея. Тя ще се пуска Flight Simulator 2007, COD2 наред, вероятно COD3 по lowish настройки и повечето от останалите по-стари заглавия. Велик за интернет браузъра др Щях да го иБей сега, и ще изглежда процент да бъде около £ 220. Въпреки това, много от персоналните компютри по иБей не графични карти, и са много над продаден. Единственото нещо, което може да вина с него е, че той не е silentist на компютри, но тя е била харесва, тъй като тя е първата изкупени. Тя не засяга използването на всички все пак, и е видима само когато тя е много тихо. Както и продажби прекатурвам се. Аз ще взема £ 160 за нея от всяка дарителите във форума, от които ще направят дарение за £ 20 CJ. Аз също имат своя брат, който е купен в същото време, е същата, освен, че не разполага с графична карта и е на борда на графика. В противен случай тя е идентична. Тя все още не е refurbed от мен, но аз мога да направя и аз ще взема £ 125 за него, от които аз пак ще дари £ 20 до форумите. Те могат да бъдат обявени за около £ 10, и аз никога не са имали някакви проблеми командироването. Това ли искате някои снимки мога да взема. Продажби прекатурвам се ![]() АТРИБУТИ: Аз също искам да ви видя безжична, не мога стик един WiFi карта в него за теб за банкнота от десет долара (за какво ми струва да го купя).
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Безжични проблеми - "Windows не може да конфигурира тази безжична връзка" | pmcg03 | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 28 май 2009 г. 02:48 |
| WANTED (необходими !!!): Xbox 360 безжичния контролер | 4D (Fordy (Форд) Оли | CJ Used Пазар | 5 | 21 Окт 2008 13:02 |
| Windows Explorer изключи ...... помогне исках моля | holdinfoldin | Windows операционни системи | 1 | 16-то Apr 2008 09:51 |
| Desktop отбранителна кула | truemetalfan69 | PC & конзолата Gaming | 5 | 20 януари 2008 14:40 |
| Здравейте хора ........... кула или лаптоп | Cew27 | Общи Хардуер Чат | 7 | 6-ти септември 2007 23:46 |
| Нишка Инструменти | |
| |