menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Obecná fóra > CJ Used Marketplace

Register

Chtěl prosím věž PC s Windows XP & Wireless

Reply

Thread Nástroje
Old 5. srpna 2008, 14:16
Dárce Skupina

Default Chtěl prosím věž PC s Windows XP & Wireless

i dont potřebovat pro něco vymyšleného jen prohlížení webových stránek a podobné, ale ne somthing, které se až na věky, aby zatížení a trochu prostoru a rychlost jen nastavit v mé ložnici připojit můj tv / monitoru
i živě Heathrow i tak musíte být schopni sbírat as i dont myslím, že by se na post lol
Old 6. srpna 2008, 01:28
Administrátor Skupina

Pokud nebudete mít moc štěstí zde jste mysleli na eBay?

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6. srpna 2008, 01:51
Dárce Skupina

I to mělo vypadat, ale protože i dont opravdu ne, co alll se jargen znamená i dont opravdu nyní se podíváme na to, co im lol

Například položka 230278276385 to říká, ale i zatížení nemají ponětí, co to má všechny prostředky, lol
Old 6. srpna 2008, 01:53
Administrátor Skupina

Post spec v nové vlákno zde a zeptejte se.
Old 6. srpna 2008, 04:34
Dárce Skupina

Předpokládám, že kluci mají spořivost prodejen ve Velké Británii?

Pokud si chcete jen základní procházení počítače často si můžete vybrat jedno až tam za pakatel. Jediné skutečné obavy by se skladováním.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 12. srpna 2008, 03:51
Moderátor skupiny

Kolik chcete utratit?

I stalo se některé věže:
P4 3,2 GHz
80GB pevný disk
1GB RAM
DVD ReWriter
Nvidia 6600GT (128 MB) Grafická karta

Jedná-li se do E-Systems (eMachines) a koupil moji prarodiče z PC World vánoční před poslední tak je asi 1,5 let. Původní cena byla téměř 400 liber.

Jsem přidal novou grafickou kartu do ní na Vánoce a svlékl ho, čistit všechno, a přestavěl ji. Má čerstvá instalace XP Home Service Pack 3 na tom, pro které má CD klíč na straně ji. Je také některé další software, který přišel s ním.

Bude spuštěn Flight Simulator 2007, CoD2 pokutu, zřejmě COD3 o podřadný nastavení a většina ostatních starších titulů. Velká pro procházení internetu atd.

Byl jsem se dát ji na eBay nyní, a bude míra se zdá být asi 220 liber. Nicméně, mnoho z PC na eBay mít žádné grafické kartě, a jsou velmi nad prodáván.

Jediná věc, můžu s ním chyba je, že to není silentist počítačů, ale byl rád, protože to bylo první koupil. Tím není dotčeno jeho použití ve všech třebaže, a je jen nápadné, když je klid.

Každopádně, prodej přes smoly. Vezmu £ 160 za to z jakéhokoli dárců na fóru, které jsem se udělat 20liber daru pro CJ.

Já také jeho bratr, který byl zakoupen ve stejnou dobu, je stejný s výjimkou, že nemá grafické karty a má na palubě grafiky. Jinak je to stejné.

Dosud nebylo refurbed já ale můžu udělat a budu mít 125 liber za to, o němž jsem se opět darovat 20 liber na fórech.

Mohou být vyslán asi 10 liber a já jsem nikdy neměl žádné problémy vysílání. To chcete nějaké fotky můžu sehnat.

Prodej živici nad

EDIT: Vidím chcete také bezdrátové můžu nalepit wifi karty v ní pro vás na desetidolarovka (co to stojí mě to koupit).

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Bezdrátové Problémy - "Systém Windows nemůže nakonfigurovat toto bezdrátové připojení" pmcg03 Sítě, Modemy & VoIP 1 28. května 2009 02:48
POPTÁVKA (POTŘEBNÁ !!!): Xbox 360 Wireless Controller 4D (Fordy (Ford) Ollie CJ Used Marketplace 5 21. říjen 2008 13:02
Průzkumník Windows vypínání ...... chtěl pomoct prosím holdinfoldin Operační systémy Windows 1 16. duben 2008 09:51
Desktop obranné věže truemetalfan69 PC a herní konzole 5 20 leden 2008 14:40
Ahoj lidi ........... věž nebo notebooku Cew27 Obecné Hardware Chat 7 6. Září 2007 23:46
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.