![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| i dont potřebovat pro něco vymyšleného jen prohlížení webových stránek a podobné, ale ne somthing, které se až na věky, aby zatížení a trochu prostoru a rychlost jen nastavit v mé ložnici připojit můj tv / monitoru i živě Heathrow i tak musíte být schopni sbírat as i dont myslím, že by se na post lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud nebudete mít moc štěstí zde jste mysleli na eBay?
| |||
| |||
| I to mělo vypadat, ale protože i dont opravdu ne, co alll se jargen znamená i dont opravdu nyní se podíváme na to, co im lol Například položka 230278276385 to říká, ale i zatížení nemají ponětí, co to má všechny prostředky, lol |
|
| |||
| |||
| Post spec v nové vlákno zde a zeptejte se. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Předpokládám, že kluci mají spořivost prodejen ve Velké Británii? Pokud si chcete jen základní procházení počítače často si můžete vybrat jedno až tam za pakatel. Jediné skutečné obavy by se skladováním.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kolik chcete utratit? I stalo se některé věže: P4 3,2 GHz 80GB pevný disk 1GB RAM DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) Grafická karta Jedná-li se do E-Systems (eMachines) a koupil moji prarodiče z PC World vánoční před poslední tak je asi 1,5 let. Původní cena byla téměř 400 liber. Jsem přidal novou grafickou kartu do ní na Vánoce a svlékl ho, čistit všechno, a přestavěl ji. Má čerstvá instalace XP Home Service Pack 3 na tom, pro které má CD klíč na straně ji. Je také některé další software, který přišel s ním. Bude spuštěn Flight Simulator 2007, CoD2 pokutu, zřejmě COD3 o podřadný nastavení a většina ostatních starších titulů. Velká pro procházení internetu atd. Byl jsem se dát ji na eBay nyní, a bude míra se zdá být asi 220 liber. Nicméně, mnoho z PC na eBay mít žádné grafické kartě, a jsou velmi nad prodáván. Jediná věc, můžu s ním chyba je, že to není silentist počítačů, ale byl rád, protože to bylo první koupil. Tím není dotčeno jeho použití ve všech třebaže, a je jen nápadné, když je klid. Každopádně, prodej přes smoly. Vezmu £ 160 za to z jakéhokoli dárců na fóru, které jsem se udělat 20liber daru pro CJ. Já také jeho bratr, který byl zakoupen ve stejnou dobu, je stejný s výjimkou, že nemá grafické karty a má na palubě grafiky. Jinak je to stejné. Dosud nebylo refurbed já ale můžu udělat a budu mít 125 liber za to, o němž jsem se opět darovat 20 liber na fórech. Mohou být vyslán asi 10 liber a já jsem nikdy neměl žádné problémy vysílání. To chcete nějaké fotky můžu sehnat. Prodej živici nad ![]() EDIT: Vidím chcete také bezdrátové můžu nalepit wifi karty v ní pro vás na desetidolarovka (co to stojí mě to koupit).
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bezdrátové Problémy - "Systém Windows nemůže nakonfigurovat toto bezdrátové připojení" | pmcg03 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 28. května 2009 02:48 |
| POPTÁVKA (POTŘEBNÁ !!!): Xbox 360 Wireless Controller | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CJ Used Marketplace | 5 | 21. říjen 2008 13:02 |
| Průzkumník Windows vypínání ...... chtěl pomoct prosím | holdinfoldin | Operační systémy Windows | 1 | 16. duben 2008 09:51 |
| Desktop obranné věže | truemetalfan69 | PC a herní konzole | 5 | 20 leden 2008 14:40 |
| Ahoj lidi ........... věž nebo notebooku | Cew27 | Obecné Hardware Chat | 7 | 6. Září 2007 23:46 |
| Thread Nástroje | |
| |