![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| i dont ανάγκη για κάτι φανταχτερό μόνο web browsing και τα παρόμοια, αλλά δεν somthing ότι ποτέ λάβει για να φορτώσει και λίγο από αυτό το διάστημα και μόνο για την ταχύτητα που έχει συσταθεί στο δωμάτιό μου για να συνδέσετε το My TV / παρακολούθηση Ζω από το Heathrow, λοιπόν, πρέπει να είναι σε θέση να συλλέξει όπως i dont 'αυτό θα κάνει στην μετά lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν δεν έχετε πολλή τύχη εδώ έχετε σκεφτεί το eBay;
| |||
| |||
| Είχα μια ματιά i dont αλλά επειδή πραγματικά δεν alll τι σημαίνει η jargen i dont πραγματικά τώρα τι κοιτάζοντας im lol για παράδειγμα το σημείο που λέει 230278276385 φορτία, αλλά δεν έχω ιδέα τι σημαίνει όλα lol |
|
| |||
| |||
| Μετά το spec σε ένα νέο νήμα εδώ και να ρωτήσω. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υποθέτω ότι σας έχουν λιτότης καταστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο; Εάν θέλετε μόνο μια βασική περιήγηση υπολογιστή συχνά μπορείτε να διαλέξετε μία εκεί σε καλή τιμή. Το μόνο πραγματικό πρόβλημα θα ήταν η αποθήκευση.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πόσα θέλετε να περάσετε; Τυχαίνει να έχουμε κάποια πύργους: P4 3,2 GHz 80GB Hard Drive 1GB μνήμης RAM DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) Κάρτα γραφικών Είναι από E-Systems (eMachines) και αγοράστηκε από τους παππούδες μου από το PC World η τελευταία πριν από τα Χριστούγεννα, ώστε είναι περίπου 1,5 ετών. Η αρχική τιμή ήταν σχεδόν £ 400. Πρόσθεσα μια νέα κάρτα γραφικών σε αυτό τα Χριστούγεννα και απομισχωμένου κάτω, καθαρίζονται τα πάντα, και θα ανακατασκευαστούν. Έχει μια νέα εγκατάσταση των XP Home Service Pack 3 σε αυτήν για την οποία έχει το CD Key με το μέρος του. Επίσης, έχει κάποια άλλα λογισμικά που τέθηκαν με την απόφαση αυτή. Θα την εκτέλεση του Flight Simulator 2007, COD2 προστίμου, πιθανότατα COD3 για lowish ρυθμίσεις και τα περισσότερα άλλα μεγάλα τίτλους. Μεγάλη για περιήγηση στο Internet κ.λπ. Επρόκειτο να τη θέσει σε eBay τώρα, και το ποσοστό που φαίνεται να είναι περίπου £ 220. Ωστόσο, πολλοί από τους Η / Υ για το eBay δεν έχουν κάρτα γραφικών, και είναι πολύ πάνω από πωλούνται. Το μόνο που μπορώ να βλάβης με αυτό είναι ότι δεν είναι η silentist των υπολογιστών, αλλά έχει αρέσει, από την αρχική αγόρασε. Δεν επηρεάζει τη χρήση του, σε όλα όμως, και είναι αισθητή μόνο όταν είναι πολύ ήσυχο. Τέλος πάντων, επί των πωλήσεων βήματος. Θα κάνω £ 160 για την από κάθε δωρητών για το φόρουμ, στην οποία θα προβεί σε δωρεά £ 20 για CJ. Έχω επίσης την αδελφό που το αγόρασε την ίδια στιγμή, είναι το ίδιο, εκτός από αυτό δεν έχει κάρτα γραφικών και έχει επιβιβαστεί γραφικά. Διαφορετικά, είναι ταυτόσημη. Δεν έχει ακόμη refurbed από εμένα, αλλά μπορώ να κάνω και θα λάβει £ 125 για αυτό από την οποία θα είναι και πάλι £ 20 για να δωρίσει το φόρουμ. Μπορούν να τοποθετηθούν για περίπου £ 10 και δεν είχαν ποτέ προβλήματα απόσπασης. Είναι μερικές φωτογραφίες που θέλετε μπορώ να πάρω λίγο. Πωλήσεις πάνω από βήματος ![]() EDIT: Βλέπω θέλετε επίσης ασύρματο, μπορώ να παραμείνουμε σε ένα WiFi κάρτα για σας για ένα δεκάλιρο (τι μου κοστίσει να το αγοράσουν).
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Ασύρματη σύνδεση Προβλήματα - "τα παράθυρα δεν μπορούν να ρυθμίσετε αυτή την ασύρματη σύνδεση" | pmcg03 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 28 Μαΐου 2009 02:48 |
| WANTED (NEEDED !!!): Xbox 360 ασύρματου ελεγκτή | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 5 | 21 Οκτ 2008 13:02 |
| Windows Explorer κλείσιμο ...... βοηθήσει ήθελε παρακαλώ | holdinfoldin | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 16 Απρ 2008 09:51 |
| Desktop πύργος της άμυνας | truemetalfan69 | PC & Console Gaming | 5 | 20 Ιαν 2008 14:40 |
| Γεια άνθρωποι ........... πύργο ή laptop | Cew27 | Γενική Συζήτηση Hardware | 7 | 6η Σεπτεμβρίου 2007 23:46 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |