manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Opći Forumi > CJ Used Marketplace

Register

Wanted molimo PC toranj sa Windows XP i bežični

Reply

Thread Tools
Old 5. kolovoz 2008, 14:16
Donatorska Grupa

Default Wanted molimo PC toranj sa Windows XP i bežični

ja dont potreba za ništa fancy samo pregledavanja weba i kao takav, ali ne somthing to potrajati dovijeka za učitavanje i malo prostora i brzinu samo da bi postavili u mojoj spavaćoj sobi to povezivanje moj tv / monitor
ja živim po Heathrow, tako da moram biti u mogućnosti naplatiti kao ja dont misliti da će to učiniti u post lol
Old 6. kolovoz 2008, 01:28
Administrator Group

Ako ne dobijete puno sreće ovdje si mislio na eBay?

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6. kolovoz 2008, 01:51
Donatorska Grupa

sam imao pogled ali zato ja dont stvarno nema šta alll je jargen znači ja dont stvarno sad šta im obličje at lol

primjerice predmet 230278276385 opterećenja piše, ali nisam dobio trag što se sve to znači lol
Old 6. kolovoz 2008, 01:53
Administrator Group

Post je spec. u novi thread ovdje i pitati.
Old 6. kolovoz 2008, 04:34
Donatorska Grupa

Pretpostavljam te momački imati štedljivost pohranjuje u Velikoj Britaniji?

Ukoliko pravedan ištanje osnovno pregledavanja računala često možete odabrati jedan se nalazi na jeftini. Jedine stvarne zabrinutosti bi se prostor za pohranu.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "

My System: 日夏子

Procesor (i):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Matične ploče:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memorija:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafička kartica (e):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Tvrdi disk (i):
80GB + 500GB
Optički pogon (e):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hlađenje:
4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacijski sustav (e):
Windows XP + 7
Old 12 kol 2008, 03:51
Moderator / ica grupe

Koliko ste spremni potrošiti?

JA dogoditi se to imati neki kule
P4 3,2 GHz
80GB Hard Drive
1GB RAM-a
DVD ReWriter
Nvidia 6600GT (128 MB) Grafička kartica

Ona je napravljena od strane E-Systems (eMachines) i bila je kupio moj djed i baka iz PC World Božićni pretposljednji pa je oko 1.5 godina. Prvobitna cijena je gotovo 400 £.

Sam dodao nove grafičke kartice u nju na Božić i Uzeli ga, očistio sve, i obnovljena je. Ima svježe instalacije XP Home Service Pack 3 na njega za koje je CD Key na stranu to. Također ima neki drugi softver koji je došao s njim.

To će pokrenuti Flight Simulator 2007, COD2 fino, vjerojatno COD3 na lowish postavki i većina drugih starijih naslova. Izvrstan za pregledavanje Interneta i sl.

Sam bio idući u stavi na eBay aukciji, a izgleda da će stopa biti oko 220 £. Međutim, mnogi od računala na eBay nemaju grafičkom karticom, a vrlo su preko prodaje.

Jedino što mogu zameriti ga je da to nije silentist računala, ali to je kao da s obzirom da je prvi put kupili. Ona ne utječe na njegova uporaba na svim ipak, i vidljiv je samo kad je jako miran.

Inače, prodaje preko pitch. Uzet ću ga za £ 160 s bilo kojeg donatora na forumu, od kojih ću napraviti £ 20 donacije CJ.

JA isto tako imati svoj brat koji je kupio u isto vrijeme, isti je, osim njega nema grafičkom karticom i ima onboard grafiku. Inače je identična.

Nije još refurbed po meni, ali ja mogu i ja bi potrajati 125 £ za nju od kojih ću opet darovati £ 20 na forumima.

Oni mogu biti postavljene oko £ 10, a ja nikada nisu imali nikakvih problema posting. Bilo da želite neke slike da mogu dobiti neki.

Prodaja preko pitch

EDIT: JA isto tako ištanje vidjeti bežični, mogu prilijepiti WiFi karticu u za vas za desetica (što je trošak od mene da ga kupite).

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Wireless Problems - "Windows ne može konfigurirati ovu bežičnu vezu" pmcg03 Networking, Modemi & VoIP 1 28. svibanj 2009 02:48
Wanted (potrebna !!!): bežični kontroler Xbox 360 4D (Fordy (Ford) Ollie CJ Used Marketplace 5 21. listopad 2008 13:02
Windows Explorer isključi ...... željela ugoditi pomoć holdinfoldin Windows Operating Systems 1 16. travanj 2008 09:51
Desktop kula obrane truemetalfan69 PC & konzole Igre 5 20 siječanj 2008 14:40
Pozdrav ljudi ........... kulu ili laptop Cew27 General Hardware Chat 7 6. Sep 2007 23:46
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.