![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ja dont potreba za ništa fancy samo pregledavanja weba i kao takav, ali ne somthing to potrajati dovijeka za učitavanje i malo prostora i brzinu samo da bi postavili u mojoj spavaćoj sobi to povezivanje moj tv / monitor ja živim po Heathrow, tako da moram biti u mogućnosti naplatiti kao ja dont misliti da će to učiniti u post lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ne dobijete puno sreće ovdje si mislio na eBay?
| |||
| |||
| sam imao pogled ali zato ja dont stvarno nema šta alll je jargen znači ja dont stvarno sad šta im obličje at lol primjerice predmet 230278276385 opterećenja piše, ali nisam dobio trag što se sve to znači lol |
|
| |||
| |||
| Post je spec. u novi thread ovdje i pitati. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pretpostavljam te momački imati štedljivost pohranjuje u Velikoj Britaniji? Ukoliko pravedan ištanje osnovno pregledavanja računala često možete odabrati jedan se nalazi na jeftini. Jedine stvarne zabrinutosti bi se prostor za pohranu.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koliko ste spremni potrošiti? JA dogoditi se to imati neki kule P4 3,2 GHz 80GB Hard Drive 1GB RAM-a DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) Grafička kartica Ona je napravljena od strane E-Systems (eMachines) i bila je kupio moj djed i baka iz PC World Božićni pretposljednji pa je oko 1.5 godina. Prvobitna cijena je gotovo 400 £. Sam dodao nove grafičke kartice u nju na Božić i Uzeli ga, očistio sve, i obnovljena je. Ima svježe instalacije XP Home Service Pack 3 na njega za koje je CD Key na stranu to. Također ima neki drugi softver koji je došao s njim. To će pokrenuti Flight Simulator 2007, COD2 fino, vjerojatno COD3 na lowish postavki i većina drugih starijih naslova. Izvrstan za pregledavanje Interneta i sl. Sam bio idući u stavi na eBay aukciji, a izgleda da će stopa biti oko 220 £. Međutim, mnogi od računala na eBay nemaju grafičkom karticom, a vrlo su preko prodaje. Jedino što mogu zameriti ga je da to nije silentist računala, ali to je kao da s obzirom da je prvi put kupili. Ona ne utječe na njegova uporaba na svim ipak, i vidljiv je samo kad je jako miran. Inače, prodaje preko pitch. Uzet ću ga za £ 160 s bilo kojeg donatora na forumu, od kojih ću napraviti £ 20 donacije CJ. JA isto tako imati svoj brat koji je kupio u isto vrijeme, isti je, osim njega nema grafičkom karticom i ima onboard grafiku. Inače je identična. Nije još refurbed po meni, ali ja mogu i ja bi potrajati 125 £ za nju od kojih ću opet darovati £ 20 na forumima. Oni mogu biti postavljene oko £ 10, a ja nikada nisu imali nikakvih problema posting. Bilo da želite neke slike da mogu dobiti neki. Prodaja preko pitch ![]() EDIT: JA isto tako ištanje vidjeti bežični, mogu prilijepiti WiFi karticu u za vas za desetica (što je trošak od mene da ga kupite).
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Wireless Problems - "Windows ne može konfigurirati ovu bežičnu vezu" | pmcg03 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 28. svibanj 2009 02:48 |
| Wanted (potrebna !!!): bežični kontroler Xbox 360 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CJ Used Marketplace | 5 | 21. listopad 2008 13:02 |
| Windows Explorer isključi ...... željela ugoditi pomoć | holdinfoldin | Windows Operating Systems | 1 | 16. travanj 2008 09:51 |
| Desktop kula obrane | truemetalfan69 | PC & konzole Igre | 5 | 20 siječanj 2008 14:40 |
| Pozdrav ljudi ........... kulu ili laptop | Cew27 | General Hardware Chat | 7 | 6. Sep 2007 23:46 |
| Thread Tools | |
| |