![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| i dont szükség ez a valami puccos csak webböngészés és hasonló, de nem somthing, amelyek a valaha, hogy a terhelés és egy kis hely, és csak a fordulatszám, hogy hozzanak létre a hálószobámban kapcsolódni a My TV / monitor élek Heathrow Szóval tudni kell gyűjteni, mint én dont gondol ez lesz az az utáni lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha nem sok szerencsét itt van gondoltam eBay?
| |||
| |||
| Van még egy pillantást, de ne azért, mert tényleg nincs mit alll a jargen jelenti i dont igazán most mit im looking at lol például pont 230278276385 azt mondja, betölti, de nincs nyom, amit minden eszközzel lol |
|
| |||
| |||
| Post a spec egy új téma itt, és megkérdezem. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Feltételezem, srácok lelleg tárolja az Egyesült Királyságban? Ha csak azt akartam, hogy egy alap böngészés számítógép gyakran Választhat egy ott az olcsó. Az egyetlen valóban aggodalomra lenne tárolására.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mennyit szeretne költeni? Történetesen, hogy egyes tornyok: P4 3.2 GHz 80GB Hard Drive 1GB RAM DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) Grafikus kártya Meg kell tenni az E-System (eMachines), és én vettem a nagyszülők a PC World a karácsony előtti utolsó így körülbelül 1,5 év. Az eredeti ár majdnem 400 £. Hozzáadtam egy új grafikus kártyát, hogy a karácsonyi és sztrippelve le, tiszta minden, és úgy építették újjá. Az új létesítmény az XP Home Service Pack 3 van, amely azt a CD-kulcs az oldalán is. Arra is van néhány egyéb szoftvereket, hogy az volt. Meg fog Flight Simulator 2007, COD2 finom, valószínűleg COD3 a lowish beállításait és a legtöbb idősebb címei. Nagy az internet böngészés stb Én megyek, hogy azt az eBay most, és a folyamatban lévő árfolyam tűnik, hogy körülbelül 220 £. Ugyanakkor számos, a PC-k az eBay nem grafikus kártyát, és nagyon át értékesítik. Az egyetlen dolog, amit a hibát, hogy nem ez az silentist a számítógépek, de ez nem tetszik, mert először azt vettem. Ez nem befolyásolja annak használata egyáltalán mégis, és csak akkor észrevehető, ha nagyon csendes. Különben is, az értékesítés több mint szurok. Én a 160 £, hogy minden Donátorok a fórum, amelynek tesz £ 20 adomány CJ. Én is a testvére volt, amely megvásárolta egy időben, azonos, kivéve, hogy ez nem egy grafikus kártya és a fedélzeti grafika. Egyébként ez ugyanaz. Azt még nem refurbed nálam, de meg tudom csinálni, és azt veszi £ 125 is, amely majd újból donate £ 20 a fórumokon. Ezek a kiküldött körülbelül egy £ 10 és én még soha nem volt probléma kiküldetésére. Meg akarsz néhány képet Én tudok egyet. Sales pitch felett ![]() Edit: Látom, ön is szeretné a vezeték nélküli, én maradok a wifi-kártya meg az Ön számára egy tízdolláros (mit nekem venni).
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Wireless problémák - "A Windows nem tudja konfigurálni a vezeték nélküli kapcsolat" | pmcg03 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 28. május 2009 02:48 |
| WANTED (szükséges !!!): Xbox 360 vezeték nélküli vezérlő | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CJ Használt Piactér | 5 | 21. október 2008 13:02 |
| Windows leállítása ...... akart segíteni kérem | holdinfoldin | A Windows operációs rendszerek | 1 | 16. április 2008 09:51 |
| Desktop Tower védelem | truemetalfan69 | PC és konzol játékok | 5 | 20. január 2008 14:40 |
| Hello emberek ........... torony vagy a laptop | Cew27 | Általános fémáru Chat | 7 | 6. Szeptember 2007 23:46 |
| Téma eszközök | |
| |