![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| dont אני צריך את זה בשביל משהו מפולפל רק גלישה באינטרנט וכזאת אבל לא כמו somthing כי לקחת לנצח לטעון וקצת של שטח זה ומהירות רק להגדיר בחדר השינה שלי כדי לחבר את הטלוויזיה שלי / לפקח אני חי לפי Heathrow אז אני צריך להיות מסוגל לאסוף כ dont אני חושב שזה היה להפוך את הפרסום ב-LOL |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה לא מבין כמה מזל יש לך כאן מחשבה של eBay?
| |||
| |||
| יש לי מבט dont אלא כי אני באמת לא alll מה את אומרת שאני jargen עכשיו מה באמת dont IM מסתכל LOL למשל 230278276385 פריט זה אומר הרבה אבל אין לי מושג מה זה כל האמצעים LOL |
|
| |||
| |||
| לפרסם את spec חדשה פתיל כאן ולבקש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מניח שאתם צריכים חסכון חנויות בבריטניה? אם אתה רק רוצה בסיסי הגלישה המחשב לעיתים קרובות תוכל לקבל את אחד שם למעלה על זול. רק חשש אמיתי יהיה מחסן.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה אתה מוכן לשלם? אני קרה שכמה מגדלים: P4 3.2 GHz 80GB Hard Drive 1GB של זיכרון RAM ה-DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) כרטיס מסך זה מתבצע על ידי E-Systems (eMachines) והיה קנה לפי סבא וסבתא שלי מ-PC את העולם לפני חג המולד האחרון, כך הוא כ -1.5 שנים. המחיר המקורי היה כמעט 400 £. הוספתי כרטיס מסך חדש לתוך אותו בחג המולד ו שולל את זה, ניקו את הכל, ואת זה rebuilt. יש לה טרי ההתקנה של XP Home Service Pack 3 עליה שבה יש לו את מפתח התקליטור בצד של זה. כמו כן, יש תוכנות אחרות שהגיעו עם זה. זה יפעיל את Flight Simulator 2007, COD2 בסדר, ככל הנראה על COD3 הגדרות והכי lowish אחר ישן יותר כותרות. מצויין עבור גלישה באינטרנט וכו ' אני הולך לשים את זה עכשיו ב eBay, ואת הולך הדולר נראה בערך 220 £. עם זאת, חלק ניכר מן מחשבים ב eBay אין כרטיס המסך, והם מאוד מעל נמכר. הדבר היחיד שאני יכול להתלונן על זה עם זה, זה לא silentist של מחשבים, אבל היא הייתה אוהבת את זה משום שהוא היה הראשון קנה. זה לא משפיע על שימוש בכלל למרות, והוא מורגש רק כאשר הוא מאוד שקט. בכל מקרה, מכירה לזפף מעל. אני אקח את זה עבור 160 £ מכל donators על הפורום, אשר אני מבצע £ 20 תרומה כדי ג 'יי. יש לי גם את אחיו שהיה קנה באותו זמן, הוא אותו פרט זה אין כרטיס המסך onboard ויש לו גרפיקה. אחרת היא זהה. זה עדיין לא refurbed לידי אבל אני יכול לעשות ואני מעוניין לקחת על זה 125 £ אשר אני שוב £ 20 כדי לתרום לפורום. הם יכולים להיות ל פורסם על £ 10 ואני אף פעם לא היו בעיות הפרסום. זה כמה תמונות אתה רוצה אני יכול לקבל קצת. מכירות מעל לזפף ![]() ערוך: אני רוצה לראות אותך גם אלחוטית, אני יכול לתקוע את הכרטיס ב-WiFi זה בשבילך עבור עשיריה (מה זה לעלות לי לקנות את זה).
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אלחוטי בעיות - "ל-Windows אין אפשרות להגדיר את החיבור האלחוטי" | pmcg03 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | -28 במאי 2009 02:48 |
| Wanted (NEEDED !!!): אלחוטית Xbox 360 Controller | 4d (Fordy (פורד) אולי | ג 'יי משמש השוק | 5 | 21st אוקטובר 2008 13:02 |
| Windows Explorer כיבוי רצה לעזור בבקשה ...... | holdinfoldin | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 16th אפריל 2008 09:51 |
| Desktop Tower ההגנה | truemetalfan69 | PC & קונסולת משחקים | 5 | 20 ינואר 2008 14:40 |
| מגדל שלום אנשים ........... או הנייד | Cew27 | כללי חומרה צ 'אט | 7 | 6 ספטמבר 2007 23:46 |
| שרשרת כלים | |
| |