![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I dont need it for anything fancy tik naršyti internete ir panašiai, bet ne Kai kas, kad priėmė, bet kada įkelti ir erdvės truputį tai ir greitis tik įsteigti mano miegamajame prijungti mano TV / monitorius gyvenu Heathrow taigi man reikia, kad būtų galima rinkti, kaip I dont think tai padaryti ir po lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei jūs negaunate daug sėkmės Čia jūs minties eBay?
| |||
| |||
| turėjau, bet atrodo, nes i dont tikrai ne kas alll jargen reiškia I dont really now Kas im looking at lol Pavyzdžiui punktas 230278276385 ji sako, krovinius, bet aš ne gavau clue, ką visa tai reiškia, lol |
|
| |||
| |||
| Rašyti į naują temą spec čia ir paklausti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau jus vaikinai turi tarpa parduotuvių Didžiojoje Britanijoje? Jei tiesiog norite naršyti pagrindinis kompiuteris dažnai Jūs galite pasirinkti vieną iš ten į pigūs. Tik didelį susirūpinimą turėtų saugoti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiek norėtumėte išleisti? Aš atsitikti, kad kai kurios bokštai: P4 3,2 GHz 80GB Hard Drive 1GB RAM DVD reWriter NVIDIA 6600GT (128 MB) Vaizdo korta Jis gaminamas E-System (EMachines) ir nupirko mano seneliai iš "PC World" Kalėdų iki paskutinio, kad yra apie 1,5 metų. Pradinė kaina buvo beveik 400 £. Aš pridėjo naują grafikos plokštę į jį ne Kalėdos ir atimti jį žemyn, išvalyti viską, ir atstatė jį. Ji šviežių įrengimas XP Home Service Pack 3, už kuriuos ji CD Key ant jo pusėje. Ji taip pat kai kurios kitos programinės įrangos, kuri buvo su juo. Ji bus Flight Simulator 2007, CoD2 bauda, tikriausiai COD3 ant lowish parametrai ir daugelis kitų senesnių knygų. Didžiosios naršymui internete ir tt Buvau ketiname Put it on eBay dabar ir vyksta kursas atrodo apie £ 220. Tačiau daugelis eBay kompiuteriai neturi grafikos plokštę, ir labai daugiau parduoti. Vienintelis dalykas, galiu trūkumų tai, kad ji yra ne kompiuterių silentist, bet jis buvo, kaip ji, nes jis buvo pirmą kartą nusipirkau. Tai neturi įtakos jo naudojimo visais, nors ir yra tik pastebima, kai ji yra labai rami. Anyway, pardavimo pikio daugiau. Aš atliksiu 160 £ už tai iš bet kurio forumo, apie kurį sudarys 20 £ Paremti CJ mecenatas. Aš taip pat turiu savo brolio, kuris buvo nupirktas už tą patį laiką, yra tos pačios, išskyrus tai neturi video ir borto grafika. Kitu atveju jis yra tapatus. Jis dar nebuvo refurbed pagal mane, bet aš galiu daryti ir aš norėčiau imtis £ 125 už tai, apie kurį aš vėl paaukoti forumų 20 £. Jie gali būti paskelbtas maždaug £ 10, ir aš niekada neturėjo jokių problemų parašėte. Tai norite keletą nuotraukų galiu kažkiek. Pardavimų pikis daugiau ![]() EDIT: Matau, jūs taip pat norite bevielis, galiu klijuoti WiFi kortelę ją jums už dešimt svarų (kas tai kainuos man jį pirkti).
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Belaidžio problemos - "Windows negali nustatyti šio belaidžio ryšio" | pmcg03 | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gegužė 28, 2009 02:48 |
| WANTED (reikalingos !!!): "Xbox 360" belaidžiu valdikliu | 4D (Fordy (Ford) Ollie | CJ Naudoti prekyvietė | 5 | 21 spalis 2008 13:02 |
| Windows Explorer uždarant ...... padėti norėjo prašom | holdinfoldin | Windows "operacinės sistemos | 1 | Balandis 16, 2008 09:51 |
| Desktop Tower gynyba | truemetalfan69 | PC & konsolės Žaidimai | 5 | 20 sausis 2008 14:40 |
| Hello people ........... bokšto ar nešiojamas | Cew27 | General Hardware Chat | 7 | 6 rugsėjis 2007 23:46 |
| Temos įrankiai | |
| |