mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Bendra Forumai > CJ Naudoti prekyvietė

Register

Ieško Prašome PC bokštas su Windows XP & Wireless

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 5, 2008, 14:16
Donorų grupės

Default Ieško Prašome PC bokštas su Windows XP & Wireless

I dont need it for anything fancy tik naršyti internete ir panašiai, bet ne Kai kas, kad priėmė, bet kada įkelti ir erdvės truputį tai ir greitis tik įsteigti mano miegamajame prijungti mano TV / monitorius
gyvenu Heathrow taigi man reikia, kad būtų galima rinkti, kaip I dont think tai padaryti ir po lol
Old Rugpjūtis 6, 2008, 01:28
Administrator Grupė

Jei jūs negaunate daug sėkmės Čia jūs minties eBay?

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugpjūtis 6, 2008, 01:51
Donorų grupės

turėjau, bet atrodo, nes i dont tikrai ne kas alll jargen reiškia I dont really now Kas im looking at lol

Pavyzdžiui punktas 230278276385 ji sako, krovinius, bet aš ne gavau clue, ką visa tai reiškia, lol
Old Rugpjūtis 6, 2008, 01:53
Administrator Grupė

Rašyti į naują temą spec čia ir paklausti.
Old Rugpjūtis 6, 2008, 04:34
Donorų grupės

Manau jus vaikinai turi tarpa parduotuvių Didžiojoje Britanijoje?

Jei tiesiog norite naršyti pagrindinis kompiuteris dažnai Jūs galite pasirinkti vieną iš ten į pigūs. Tik didelį susirūpinimą turėtų saugoti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Rugpjūtis 12, 2008, 03:51
Moderatorius Grupė

Kiek norėtumėte išleisti?

Aš atsitikti, kad kai kurios bokštai:
P4 3,2 GHz
80GB Hard Drive
1GB RAM
DVD reWriter
NVIDIA 6600GT (128 MB) Vaizdo korta

Jis gaminamas E-System (EMachines) ir nupirko mano seneliai iš "PC World" Kalėdų iki paskutinio, kad yra apie 1,5 metų. Pradinė kaina buvo beveik 400 £.

Aš pridėjo naują grafikos plokštę į jį ne Kalėdos ir atimti jį žemyn, išvalyti viską, ir atstatė jį. Ji šviežių įrengimas XP Home Service Pack 3, už kuriuos ji CD Key ant jo pusėje. Ji taip pat kai kurios kitos programinės įrangos, kuri buvo su juo.

Ji bus Flight Simulator 2007, CoD2 bauda, tikriausiai COD3 ant lowish parametrai ir daugelis kitų senesnių knygų. Didžiosios naršymui internete ir tt

Buvau ketiname Put it on eBay dabar ir vyksta kursas atrodo apie £ 220. Tačiau daugelis eBay kompiuteriai neturi grafikos plokštę, ir labai daugiau parduoti.

Vienintelis dalykas, galiu trūkumų tai, kad ji yra ne kompiuterių silentist, bet jis buvo, kaip ji, nes jis buvo pirmą kartą nusipirkau. Tai neturi įtakos jo naudojimo visais, nors ir yra tik pastebima, kai ji yra labai rami.

Anyway, pardavimo pikio daugiau. Aš atliksiu 160 £ už tai iš bet kurio forumo, apie kurį sudarys 20 £ Paremti CJ mecenatas.

Aš taip pat turiu savo brolio, kuris buvo nupirktas už tą patį laiką, yra tos pačios, išskyrus tai neturi video ir borto grafika. Kitu atveju jis yra tapatus.

Jis dar nebuvo refurbed pagal mane, bet aš galiu daryti ir aš norėčiau imtis £ 125 už tai, apie kurį aš vėl paaukoti forumų 20 £.

Jie gali būti paskelbtas maždaug £ 10, ir aš niekada neturėjo jokių problemų parašėte. Tai norite keletą nuotraukų galiu kažkiek.

Pardavimų pikis daugiau

EDIT: Matau, jūs taip pat norite bevielis, galiu klijuoti WiFi kortelę ją jums už dešimt svarų (kas tai kainuos man jį pirkti).

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Belaidžio problemos - "Windows negali nustatyti šio belaidžio ryšio" pmcg03 Networking, Modems & VoIP 1 Gegužė 28, 2009 02:48
WANTED (reikalingos !!!): "Xbox 360" belaidžiu valdikliu 4D (Fordy (Ford) Ollie CJ Naudoti prekyvietė 5 21 spalis 2008 13:02
Windows Explorer uždarant ...... padėti norėjo prašom holdinfoldin Windows "operacinės sistemos 1 Balandis 16, 2008 09:51
Desktop Tower gynyba truemetalfan69 PC & konsolės Žaidimai 5 20 sausis 2008 14:40
Hello people ........... bokšto ar nešiojamas Cew27 General Hardware Chat 7 6 rugsėjis 2007 23:46
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.