![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i dont tas ir vajadzīgs kaut kas iedomāts tikai tīmekļa pārlūkošanu un tml, bet ne somthing, kas ņem par jebkad slodzi un nedaudz vietas, un ātrums tikai izveidot manā guļamistabā, lai izveidotu savienojumu mans tv / kontrolēt es dzīvoju Hītrovas so i jāspēj savākt kā i dont domāju, ka tas būtu šajā amatā lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja Jums nav iegūt daudz laimes šeit esat domājis par eBay?
| |||
| |||
| man ir bijusi izskatās, bet tāpēc i dont tiešām nav kādi alll jargen līdzekļi i dont tiešām tagad kādi im looking at lol piemēram posteni 230278276385 tā saka slodzēm, bet man nav got jausmas, par ko tas viss nozīmē lol |
|
| |||
| |||
| Post spec ar jaunu tēmu šeit un jautāt. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es pieņemu, jums puiši ir taupība veikalos Lielbritānijā? Ja vēlaties tikai pamata pārlūkošanas datoru bieži Jūs varat izvēlēties vienu pat tur lēti. Tikai nopietnas bažas būtu uzglabāšanai.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cik daudz jūs vēlaties tērēt? Es notikt, lūdzu, torņi: P4 3,2 GHz 80GB Hard Drive 1GB RAM DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) Graphics Card Tas ir pa e-Systems (eMachines) un tika nopirka manu vecvecāku no PC World Ziemassvētku pirms pēdējā tā ir apmēram 1,5 gadus vecs. Sākotnējā cena bija gandrīz £ 400. I pievienoja jaunu grafikas karti tai Ziemassvētkos un dzīslu to uz leju, notīrīts viss, un pārbūvēta to. Tā ir jaunu uzstādīšana XP Home Service Pack 3 par to, ko tā ir CD Key par pusi no tā. Tas ir arī dažas citu programmatūru, ko saņēmāt ar to. Tā darbosies Flight Simulator 2007, COD2 naudas sods, iespējams COD3 par lowish iestatījumus un lielāko daļu citu vecāku nosaukumiem. Great interneta pārlūka utt I gatavojas laist to eBay pašlaik, un turpinās likme šķiet, ir apmēram £ 220. Tomēr daudzi no eBay PC nav grafikas karti, un ir ļoti pār pārdotas. Vienīgais, es varu vainu tas ir, ka tas nav silentist datoru, bet tā ir, piemēram, tā kopš tā pirmo reizi tika pirkta. Tas neietekmē tās izmantošanai visos gan, un tas ir tikai manāms, kad tas ir ļoti kluss. Anyway, pārdošanas piķis beidzies. Es veikšu £ 160, lai tā no jebkādiem forums, kurā es būs £ 20 ziedojumu CJ ziedotājiem. Man arī ir tā brālis, kas tika nopirktas pašā laikā, ir pats, izņemot tā nav grafiskā karte un ir borta grafiku. Citādi tā ir identiska. Tas vēl nav refurbed ar mani, bet es varu darīt, un es būtu £ 125 par to, kuru es atkal ziedot £ 20 līdz forumos. Tās var publicēt apmēram £ 10 un man nekad nav bijušas kādas problēmas posting. Tā jūs vēlaties dažas bildes es varu dabūt. Sales piķis vairāk ![]() EDIT: Es redzu, ka jūs arī vēlaties bezvadu, varu stick wifi karti tā, lai jūs desmitnieks (tas, kas jāmaksā, lai es to iegādāties).
![]() |
|
| Bookmarks |