rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Ogólne Forum > CJ Używane Marketplace

Register

Wanted wieża proszę PC z systemem Windows XP i bezprzewodowe

Reply

Narzędzia wątku
Old 5 sie 2008, 14:16
Grupa dawcy

Default Wanted wieża proszę PC z systemem Windows XP i bezprzewodowe

i dont need it for anything fancy tylko przeglądać strony WWW i jak, ale nie podejmują somthing że na wieki, aby załadować i trochę miejsca i prędkość tylko do utworzenia w mojej sypialni, aby połączyć moje tv / monitora
Ja żyję przez heathrow więc muszą być w stanie zebrać się i dont think to uczynić w post lol
Old 6 sierpnia 2008, 01:28
Administrator Group

Jeśli nie otrzymasz dużo szczęścia tutaj Pan myśli eBay?

My System: Hybr! D

Procesor (y):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Płyta główna:
HP nForce 560
Pamięć RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Karta graficzna (y):
Nvidia 7150M Onboard Zintegrowanego
Karta dźwiękowa:
Onboard 5.1 Zintegrowanego
Hard Drive (s):
250 GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Chłodzenie:
Stock HP
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 10MB Virgin Kabel
Monitor (y):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (-y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 6 sierpnia 2008, 01:51
Grupa dawcy

I miał wyglądać, ale ponieważ ja dont naprawdę to, co nie oznacza jargen ALLL do i dont really teraz patrząc na to, co im lol

na przykład pozycja 230278276385 mówi ładuje ale nie masz pojęcia co to wszystko oznacza lol
Old 6 sierpnia 2008, 01:53
Administrator Group

Opublikuj na spec w nowym wątku tutaj i zapytaj.
Old 6 sierpnia 2008, 04:34
Grupa dawcy

Zakładam, że ci chłopcy mają Thrift sklepach w Wielkiej Brytanii?

Jeśli chcesz kupić tylko podstawowe przeglądania komputera często można wybrać jeden tam na tanie. Jedynym poważnym problemem byłoby składowania.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 12 sierpnia 2008, 03:51
Moderator grupy

Ile chcesz wydać?

I stało się kilka wież:
P4 3,2 GHz
80GB Hard Drive
1GB RAM
DVD ReWriter
Nvidia 6600gt (128 MB) Karta graficzna

Jest on produkowany przez E-Systems (eMachines) i został kupiony przez mojego dziadków z PC World na ostatnie przed Bożym Narodzeniem, tak około 1,5 roku życia. Pierwotna cena była prawie £ 400.

Dodałem nową kartę graficzną do niej na Boże Narodzenie i pozbawione go, czyści wszystko, a odbudowano go. Ma świeże instalacji XP Home Service Pack 3 na to, dla którego ma klucz CD na jej boku. Ma również kilka innych programów, które pojawiły się z nim.

Będzie działać Flight Simulator 2007, COD2 grzywny prawdopodobnie COD3 na lowish ustawienia i większości innych starszych tytułów. Wspanialy do Internetu itp.

I zamierza umieścić go w serwisie eBay, a wydaje się ocenić na około 220 GBP. Jednak wiele z komputerów w serwisie eBay nie ma karty graficznej, i bardzo nad sprzedane.

Jedyne co mogę to z winy, że nie jest to silentist komputerów, ale została ona podoba, ponieważ po raz pierwszy kupił. Nie wpływa na jej stosowanie na wszystkich jednak, i to tylko zauważalne, gdy jest bardzo cicha.

Anyway, skoku w sprzedaży. Wezmę £ 160 za to od wszelkich darczyńcy na forum, z czego będę dokonać wpłaty do 20 £ CJ.

I również jego brat, który został kupiony w tym samym czasie, jest tym samym, oprócz tego, że nie ma karty graficznej i grafiki na pokładzie. Inaczej jest identyczna.

Nie została jeszcze refurbed przeze mnie, ale mogę zrobić i chciałbym podjąć £ 125 za to z czego będę ponownie oddających £ 20 na forum.

Mogą być wysłana około £ 10 i nigdy nie miał żadnych problemów posting. Jest kilka zdjęć, które chcesz mogę dostać.

Sprzedaż boiska ponad

EDIT: Widzę, także bezprzewodowego, mogę trzymać kartę sieci WiFi to dla Ciebie za banknot (co kosztuje mnie do zakupu).

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.