![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| i dont need it for anything fancy tylko przeglądać strony WWW i jak, ale nie podejmują somthing że na wieki, aby załadować i trochę miejsca i prędkość tylko do utworzenia w mojej sypialni, aby połączyć moje tv / monitora Ja żyję przez heathrow więc muszą być w stanie zebrać się i dont think to uczynić w post lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie otrzymasz dużo szczęścia tutaj Pan myśli eBay?
| |||
| |||
| I miał wyglądać, ale ponieważ ja dont naprawdę to, co nie oznacza jargen ALLL do i dont really teraz patrząc na to, co im lol na przykład pozycja 230278276385 mówi ładuje ale nie masz pojęcia co to wszystko oznacza lol |
|
| |||
| |||
| Opublikuj na spec w nowym wątku tutaj i zapytaj. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zakładam, że ci chłopcy mają Thrift sklepach w Wielkiej Brytanii? Jeśli chcesz kupić tylko podstawowe przeglądania komputera często można wybrać jeden tam na tanie. Jedynym poważnym problemem byłoby składowania.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ile chcesz wydać? I stało się kilka wież: P4 3,2 GHz 80GB Hard Drive 1GB RAM DVD ReWriter Nvidia 6600gt (128 MB) Karta graficzna Jest on produkowany przez E-Systems (eMachines) i został kupiony przez mojego dziadków z PC World na ostatnie przed Bożym Narodzeniem, tak około 1,5 roku życia. Pierwotna cena była prawie £ 400. Dodałem nową kartę graficzną do niej na Boże Narodzenie i pozbawione go, czyści wszystko, a odbudowano go. Ma świeże instalacji XP Home Service Pack 3 na to, dla którego ma klucz CD na jej boku. Ma również kilka innych programów, które pojawiły się z nim. Będzie działać Flight Simulator 2007, COD2 grzywny prawdopodobnie COD3 na lowish ustawienia i większości innych starszych tytułów. Wspanialy do Internetu itp. I zamierza umieścić go w serwisie eBay, a wydaje się ocenić na około 220 GBP. Jednak wiele z komputerów w serwisie eBay nie ma karty graficznej, i bardzo nad sprzedane. Jedyne co mogę to z winy, że nie jest to silentist komputerów, ale została ona podoba, ponieważ po raz pierwszy kupił. Nie wpływa na jej stosowanie na wszystkich jednak, i to tylko zauważalne, gdy jest bardzo cicha. Anyway, skoku w sprzedaży. Wezmę £ 160 za to od wszelkich darczyńcy na forum, z czego będę dokonać wpłaty do 20 £ CJ. I również jego brat, który został kupiony w tym samym czasie, jest tym samym, oprócz tego, że nie ma karty graficznej i grafiki na pokładzie. Inaczej jest identyczna. Nie została jeszcze refurbed przeze mnie, ale mogę zrobić i chciałbym podjąć £ 125 za to z czego będę ponownie oddających £ 20 na forum. Mogą być wysłana około £ 10 i nigdy nie miał żadnych problemów posting. Jest kilka zdjęć, które chcesz mogę dostać. Sprzedaż boiska ponad ![]() EDIT: Widzę, także bezprzewodowego, mogę trzymać kartę sieci WiFi to dla Ciebie za banknot (co kosztuje mnie do zakupu).