mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > General Forum > CJ folosita Marketplace

Register

Dorite, vă rugăm să turn PC cu Windows XP & wireless

Reply

Thread Tools
Old 5 august 2008, 14:16
Grupul de donator

Default Dorite, vă rugăm să turn PC cu Windows XP & wireless

i dont nevoie de ea pentru nimic fantezist doar de navigare web şi de asemenea ca, dar nu somthing, care să ţină pentru totdeauna pentru a încărca şi un pic de spaţiu şi de viteză este doar de a stabili în dormitorul meu pentru a conecta meu tv / monitor
Eu locuiesc de Heathrow, aşa că am nevoie de a fi în măsură să colecteze dont cred ca i s-ar face în post lol
Old 6 august 2008, 01:28
Administrator Group

Dacă nu obţine mult noroc aici te-ai gândit la eBay?

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 6 august 2008, 01:51
Grupul de donator

Am avut o privire, dar, pentru că de fapt nu i dont ce alll de jargen mijloace i dont acum cu adevărat ceea ce im uita la lol

230278276385 element, de exemplu, se spune sarcini, dar nu am luat o idee despre ceea ce înseamnă toate lol
Old 6 august 2008, 01:53
Administrator Group

Post de spec. într-un nou fir de aici şi de a cere.
Old 6 august 2008, 04:34
Grupul de donator

Presupun ca voi avea economie de magazine din Marea Britanie?

Dacă doriţi doar o bază de navigare computer de des puteţi alege o acolo sus pe ieftine. Singura preocupare ar fi de stocare.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 12 august 2008, 03:51
Moderator Group

Cât de mult vrei să-şi petreacă?

I se întâmplă să aibă unele turnuri:
P4 3.2 GHz
80GB Hard Drive
1 GB de RAM
DVD ReWriter
Nvidia 6600GT (128 MB) placă grafică

Aceasta se face prin E-Systems (eMachines) şi a fost cumpărat de către bunicii mele de la PC World ultima înainte de Crăciun, deci este de aproximativ 1,5 ani. Pretul initial a fost aproape de £ 400.

Am adăugat un nou într-o placă grafică de la Crăciun şi dezbrăcat-o în jos, la curatat totul, si reconstruit-o. Are o nouă instalare a XP Home Service Pack 3 pe el, pentru care le-a de pe CD-cheie de pe partea laterală a acesteia. Aceasta are, de asemenea, un alt software-ul care a venit cu ea.

Acesta va rula Flight Simulator 2007, COD2 bine, probabil COD3 pe lowish Setări şi majoritatea celorlalte titluri mai vechi. Marea pentru internet browsing, etc

Voiam să o pun pe eBay acum, şi duc rata pare a fi despre £ 220. Cu toate acestea, multe dintre PC-urile de pe eBay nu au nici o placă grafică, şi sunt foarte peste vândute.

Singurul lucru pe care îl poate vina cu el este că aceasta nu este de silentist de calculatoare, dar a fost ca el, deoarece acesta a fost primul cumparat. Ea nu afectează utilizarea sa la toate, deşi, şi se observa numai atunci când aceasta este foarte liniştită.

Oricum, vanzari de peste. Eu voi lua de £ 160 pentru aceasta de la orice donators pe forum, din care voi face o donaţie de £ 20 CJ.

Am avea, de asemenea, fratele său, care a fost cumpărat, în acelaşi timp, este acelaşi cu excepţia în care nu au o placă grafică şi are la bord grafică. Altfel, el este identic.

Aceasta nu a fost încă refurbed de mine, dar pot să fac, şi aş lua £ 125 pentru a-l din nou pe care le voi dona £ 20 la forum.

Acestea pot fi postate pentru despre o £ 10 şi nu am mai avut nici o problemă de a posta. Este doriţi unele imagini pot primi unele.

Vanzari de peste

EDIT: Vad ca dori, de asemenea, fără fir, nu pot lipi un wifi carte în el pentru tine pentru o tenner (ceea ce m-a costat sa o cumpere).

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):