![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i dont nevoie de ea pentru nimic fantezist doar de navigare web şi de asemenea ca, dar nu somthing, care să ţină pentru totdeauna pentru a încărca şi un pic de spaţiu şi de viteză este doar de a stabili în dormitorul meu pentru a conecta meu tv / monitor Eu locuiesc de Heathrow, aşa că am nevoie de a fi în măsură să colecteze dont cred ca i s-ar face în post lol |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă nu obţine mult noroc aici te-ai gândit la eBay?
| |||
| |||
| Am avut o privire, dar, pentru că de fapt nu i dont ce alll de jargen mijloace i dont acum cu adevărat ceea ce im uita la lol 230278276385 element, de exemplu, se spune sarcini, dar nu am luat o idee despre ceea ce înseamnă toate lol |
|
| |||
| |||
| Post de spec. într-un nou fir de aici şi de a cere. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Presupun ca voi avea economie de magazine din Marea Britanie? Dacă doriţi doar o bază de navigare computer de des puteţi alege o acolo sus pe ieftine. Singura preocupare ar fi de stocare.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cât de mult vrei să-şi petreacă? I se întâmplă să aibă unele turnuri: P4 3.2 GHz 80GB Hard Drive 1 GB de RAM DVD ReWriter Nvidia 6600GT (128 MB) placă grafică Aceasta se face prin E-Systems (eMachines) şi a fost cumpărat de către bunicii mele de la PC World ultima înainte de Crăciun, deci este de aproximativ 1,5 ani. Pretul initial a fost aproape de £ 400. Am adăugat un nou într-o placă grafică de la Crăciun şi dezbrăcat-o în jos, la curatat totul, si reconstruit-o. Are o nouă instalare a XP Home Service Pack 3 pe el, pentru care le-a de pe CD-cheie de pe partea laterală a acesteia. Aceasta are, de asemenea, un alt software-ul care a venit cu ea. Acesta va rula Flight Simulator 2007, COD2 bine, probabil COD3 pe lowish Setări şi majoritatea celorlalte titluri mai vechi. Marea pentru internet browsing, etc Voiam să o pun pe eBay acum, şi duc rata pare a fi despre £ 220. Cu toate acestea, multe dintre PC-urile de pe eBay nu au nici o placă grafică, şi sunt foarte peste vândute. Singurul lucru pe care îl poate vina cu el este că aceasta nu este de silentist de calculatoare, dar a fost ca el, deoarece acesta a fost primul cumparat. Ea nu afectează utilizarea sa la toate, deşi, şi se observa numai atunci când aceasta este foarte liniştită. Oricum, vanzari de peste. Eu voi lua de £ 160 pentru aceasta de la orice donators pe forum, din care voi face o donaţie de £ 20 CJ. Am avea, de asemenea, fratele său, care a fost cumpărat, în acelaşi timp, este acelaşi cu excepţia în care nu au o placă grafică şi are la bord grafică. Altfel, el este identic. Aceasta nu a fost încă refurbed de mine, dar pot să fac, şi aş lua £ 125 pentru a-l din nou pe care le voi dona £ 20 la forum. Acestea pot fi postate pentru despre o £ 10 şi nu am mai avut nici o problemă de a posta. Este doriţi unele imagini pot primi unele. Vanzari de peste ![]() EDIT: Vad ca dori, de asemenea, fără fir, nu pot lipi un wifi carte în el pentru tine pentru o tenner (ceea ce m-a costat sa o cumpere).
![]() |
|
| Marcaje |